СподелиВ публичното пространство са се появили снимки, на които е

...
СподелиВ публичното пространство са се появили снимки, на които е
Коментари Харесай

Ген. Атанасов пита президента: Пазят ли снайперисти Борисов?

Сподели
В общественото пространство са се появили фотоси, на които е видно, че снайперисти пазят водача на ГЕРБ Бойко Борисов към дома му в Банкя. Това заяви  съпредседателят на „ Демократична България “ ген. Атанас Атанасов съобщи по време на консултациите при Румен Радев.

„ Аз съм залят от телефонни позвънявания, и то от неслучайни хора. И защото тези ограничения се взимат от комисия, в която двама от членовете са назначени от Вас, аз не знам дали сте осведомен за това. Ако в наверечието на съставянето на държавно управление има опасност за мандатоносителя, това е извънредно значим проблем за страната “, сподели Атанасов пред президента и помоли, в случай че има такава информация, да бъде споделена в обществото.

„ По принцип имам информация, когато има по-голям риск за сигурността. Според мен конкретика, когато се касае за опасност на физическо лице, не трябва да става обществена информация. Това е мой принцип, само че ще приказвам със службите за сигурност, с цел да изискам такава информация “, гласеше отговорът на президента Радев, който се оказа неопитен за питането на ген. Атанасов.

След привършване на консултациите при президента Атанасов съобщи пред медиите:

„ В момента мандатоносител е ГЕРБ и тече процедура по сформиране на държавно управление. В същото време излизат фотоси на снайперисти, накацали по оградата на Борисов в Банкя. Това не е ли притеснително? За фотосите нямам повече информация, само че единственото, което съм открил, е, че фотосите са достоверни. Трябва да си зададем въпроса дали някой не желае да влияе на процеса за съставяне на кабинет “, попита той.

„ От отговора на президента разбрах какъв брой е спестовен, както се прави в тази ситуация – когато не желаят да ви отговорят, споделят: Абе, прав сте, само че няма да отговоря. Въпросът е доста значим. На Балканите се случват всякакви такива неща. Смятам, че една от версиите за това, което се случва, идва извън. С тази тематика ме занимаваха неслучайни хора, които питаха: Не виждате ли какво се случва, няма ли да попитате? Ще желаеме чуване в Народното събрание по тематиката, с цел да се обясни какви са аргументите да се увеличи степента на отбрана на водача на партията мандатоносител “, уточни ген. Атанасов, представен от novini.bg

На въпроса дали ще има държавно управление, той отговори:

„ На кривата ракета – космосът ѝ пречи. Това важи в цялостна мощ за Борисов. Седми път получава първия мандат и не може да направи държавно управление. “

 
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР