За втори път, арестуваният по обвинение в заговор за елиминиране

...
За втори път, арестуваният по обвинение в заговор за елиминиране
Коментари Харесай

Свирено! Дилиян Георгиев предаде ортаците си Овидиу Семенеску, Атанас Чобанов, Пламен Бобоков, Тони Иванов и Димитър Стоянов

За повторно, задържаният по обвиняване в скрит план за елиминиране на висши магистрати Дилиян Георгиев изиска съглашение с прокуратурата против което сервира на тепсия Овидиу Семенеску, Атанас Чобанов, Пламен Бобоков, Тони Иванов и Димитър Стоянов. В самопризнанията на Дилиян Георгиев разкрива потресаващи обстоятелства за присъединяване на Цветан Василев и Красимир Каменов „ Къро “ в незаконната скица.

 

Още нощес Дилиян Георгиев е изискал от прокуратурата да подписа съглашение като съобщи злокобни фотоси, чатове, информация и всевъзможни спомагателни материали по формираното вече  следствие против проведена незаконна група, с присъединяване на Красимир Каменов-Къро, Дилиян Георгиев, Тони Иванов-Парфюма и други

 

Обратът е настъпил в резултат на разкритата от Дилиян Георгиев скица по която е основана организация за елиминирането на магистрати и висши политици и даже премахване на неуместните.

 

Пред проверяващите Дилиян Георгиев в детайли е разяснил, че водеща роля в този скрит план има и тайнственият румънец с швейцарски паспорт Овидиу Семенеску, който се свързва с румънски разследващи служби и е някогашен клеветник на Секуритате.

 

На процедура Дилиян Георгиев разкрива схемата, по която посредством мръсните пари на Цветан Василев и Пламен Бобоков, Красимир Каменов-Къро и други близки до него лица е трябвало да изпълнят по този начин наречените „ мокри “ поръчки против магистрати и политици.

 

Дилиян Георгиев е удостоверил и за присъединяване на Димитър Стоянов и Атанас Чобанов в скица, също финансирана от Цветан Василев и Пламен Бобоков. Двамата представящи се за публицисти е трябвало да провеждат срещи и диалози с медиатори за синхронизиране на дейностите им против прокуратурата. Става дума за по този начин наречените лобисти в Съединени американски щати, евродепутати и конгресмени.

 

Дилиян Георгиев признава още, че персонално той е отговарял за фабрикуването на доноси в Съединени американски щати и Европа, за “журналистически “ следствия и така нататък

 

              

Пред водещите следователи Дилиян Георгиев е направил самопризнания и за присъединяване му в правенето на писмото на конгресмен Уорън Дейвидсън до секретаря по финансите на Съединени американски щати (министър на финансите) против основния прокурор Иван Гешев.

 

Логистична поддръжка във връзка с същата е била проведена персонално от Бойко  Рашков, който още като вътрешен министър организира няколко срещи с Дилиян Георгиев, Атанас Чобанов и Димитър Атанасов в тази връзка.

 

Въпреки, че на практика групата е обезвредена, Дилиян Георгиев споделя, че същата разполага с още компромати свързани с ръководителите на софийска прокуратура, посредством които е трябвало да бъде отхвърлен Иван Гешев

 

Доказателство за това, че Дилиян Георгиев е почнал да спомага на проверяващите е публикация, която излезе по-рано през днешния ден в “Труд ”. Именно Георгиев евентуално е източник на информацията, че Цветан Василев в платил 350 000 евро на американски лобисти.

 

Дилиян Георгиев е застрашен със затвор от 5 до 15 години, защото е арестуван по следствие за владеене на опиати в изискванията на рисков рецидив.     От източник от прокуратурата научихме, че фотографията от 350 хиляди евро превод се намира в кориците на делото, за което Дилиян персонално е удостоверил пред наблюдаващия прокурор.

Инфо: crimesbg.com

Тагове: Дилиян Георгиев Овидиу Семенеску Атанас Чобанов Пламен Бобоков Тони Иванов Димитър Стоянов Красимир Каменов-Къро Тони Иванов-Парфюма
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР