За втора поредна вечер в София се провежда протест срещу

...
За втора поредна вечер в София се провежда протест срещу
Коментари Харесай

Протест срещу "зелените сертификати" и ваксинацията в София

За втора поредна вечер в София се организира митинг против " зелените документи " и имунизацията против Covid - 19. Този път столичани се събират пред постройката на Президентството.

" Не " на наложителното имунизиране. Първо, това е опит. Всеки може да огледа в Агенцията по лекарствените средства, българската и европейската. Там написа: " декември 2023-та година ". Не може да бъдем пробни мишки. Който желае - апелирам, само че не да ни карат принудително ", сподели протестираща.

" Не поддържам метода, по който се показва цялата информация и това, че карат майка ми - медицински служащ, да се имунизира наложително и лимитират моето право на труд, тъй като аз работя такава работа, при която се изисква малко или доста да се влизам в огромни търговски обекти или да навестявам разнообразни заведения за хранене. Това за мен е проблем ", сподели мъж, пристигнал на митинга.

" Човек индивидът не би трябвало да поробва. Това, което ни се случва сега, е тъкмо това. Аз съм щерка на оживял от холокоста и няма да разреша в моя живот фашистки способи да съществуват. Искам никой да не лишава свободата, която по право ми принадлежи ", добави гражданка

" Всеки би трябвало да има правото самичък да реши какво да направи - дали да се имунизира или не, само че, което за мен е притеснително от здравословна позиция, е какво съдържат тези ваксини. Те не поемат никаква отговорност! Ние всички сме имунизирани, изключително моето потомство, против всевъзможни - и бактериални, и вирусни инфекции, и в никакъв случай никой не ни е принуждавал да подписваме такава декларация за осведомено единодушие, т.е. ние би трябвало да се съгласим, че нещото не е наред. Ето, аз съм срещу това! ", добави друга.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР