За втора поредна година световната купа по художествена гимнастика ще

...
За втора поредна година световната купа по художествена гимнастика ще
Коментари Харесай

bTV Media Group излъчва Световната купа по художествена гимнастика

За втора поредна година международната купа по художествена гимнастика ще се излъчва в каналите на bTV Media Group. Престижната конкуренция ще бъде излъчена директно в ефира на RING, а финалът ще бъде излъчен и по bTV.

Седмица преди Световната купа, почитателите на най-красивия спорт ще загреят с финалите на Международния шампионат по художествена гимнастика „ Купа София” за девойки и дами самостоятелно, които ще се излъчат директно по RING на 03 април (неделя) от 14:00 ч.

Тази година Световната купа по художествена гимнастика ще се организира в София сред 8 и 10 април. България ще бъде показана от Боряна Калейн, Стилияна Николова и ансамбъла ни. Федерацията се кани да посрещне международния хайлайф в най-женствения и хубав спорт и да се изправи против най-хубавите.

И трите спортни дни ще бъдат отразени в ефира на спортния канал RING, а огромният край на Световната купа по художествена гимнастика на 10 април ще бъде излъчен и по bTV от 12:30 ч.

Любопитни материали, извънредни срещи, коментарни студиа и забавни събеседници чакат феновете на bTV Media Group през всички дни, преди и по време на влиятелната конкуренция.

За всички почитатели на художествената гимнастика, които няма да имат опция да проследят конкуренцията, bTV Media Group е подготвила особено наличие в своите цифрови платформи – voyo.bg и btvnovinite.bg/sport.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР