За втора поредна година от Google публикуваха списъка си с

...
За втора поредна година от Google публикуваха списъка си с
Коментари Харесай

Trend Report: Най-горещите тенденции в момента, според Google

За втора поредна година от Гугъл разгласиха листата си с най-популярните фешън трендове, които потребителите търсят благодарение на световноизвестната търсачка. 

Резултатите по никакъв начин не ни изненадаха, поради обстоятелството, че въпросните трендове преобладаваха както на стилните сцени, по този начин и в стила на обичаните ни звезди и блогъри, от които обожаваме да черпим ентусиазъм. Според Гугъл те ще не престават да са на върха и през идващата есен.

Бомбър якето

 d11115ed57ad3822f91966d098beaa32

Любимата ни връхна дреха, която изрично измести коженото яке от челната позиция още напролет, през есента ще бъде двойно по-актуална. Според данните на търсачката, това се дължи главно на звездните фенове на този детайл в облеклото, измежду които топмоделите и фешън икони Джиджи Хадид и Кендал Дженър, а също и риалити звездата Ким Кардашиян. Освен всичко останало, якето е унисекс модел, който пък става още по-популярен при мъжете, с помощта на Дейвид Бекъм. Това автоматизирано значи, че този модел без проблем ще се впише във всеки дрешник, а в допълнение доказателство са есенните оферти на дизайнерите, които го създават от материали като сатен и промазан текстил, в цветове като черно, тъмносиньо, пудрено и каки.

Голите рамене 

 a2e323e19ed92a1097c41162fa190330

Отразяващи бохемската романтика по най-хубавия метод, голите плещи най-добре се вписват в една от най-търсените трендове на търсачката, а точно “свободен дух ”. Още от началото на лятото видяхме по какъв начин блузите, ризите и роклите с голи плещи заляха обществените мрежи, трансформирайки тренда в подобаващ за безусловно всяка обстановка. И по какъв начин другояче, щом посредством него всяка дама с лекост съумява да подчертае тази женствена част от тялото си, а точно раменете, деколтето и шията? Звезди като Оливия Палермо и блогъри като Ейми Сонг и Киара Ферани, даже Първата дама на Съединени американски щати Мишел Обама, потвърдиха какъв брой повсеместен е той.

Роклята кимоно 

 0a266c62f55540ca863603b3a15b2c3e

В разгара на лятото Риана и Бионсе ни демонстрираха по какъв начин тъкмо се носи този вид дреха в града, само че те напълно не са единствената причина да се влюбим в модела. Още една съвременна интерпретация на бохемския изискан, роклята вид кимоно е свободна, безпределно комфортна, само че в същото време женствена, с помощта на необятния колан, пристягащ я на талията. В добавка идват и необятните ръкави, които носят хладина в горещите летни дни. Този жанр се счита за подобаващ за всевъзможни събития и за дами от всяка възраст, предоставяйки идеално поле за опити с аксесоари и бижута.

Гащеризонът

 1360a3417f2d20a0af1a36e8766f59ff

Къс или дълъг, едноцветен или в принт, с необятен крачол или прилепващ, гащеризонът заема първото място в търсенето по жанр “готови за излизане ”. И въпреки потребителите на Гугъл да го свързват главно с млади дами като Тейлър Суифт и Кайли Дженър, звезди като Кейт Хъдсън и Джесика Алба потвърдиха, че той има място и в дрешника на улегналата, стилна бизнес дама, която рядко се повлиява от писъците на модата.

 

 

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР