За втора поредна година кметът на община Ямбол Валентин Ревански

...
За втора поредна година кметът на община Ямбол Валентин Ревански
Коментари Харесай

Ямбол отново е отличен в конкурс на Kmeta.bg

За втора поредна година кметът на община Ямбол Валентин Ревански беше отличен с премията „ Кмет на годината “ в категория „ Градска среда ” /за огромна община/ в десетото издание на националния конкурс, проведен от портала на българските общини Кмета.bg.

Признанието е още по-голямо, тъй като премиите в седемте категории на състезанието се дефинираха от вота на 72 000 българи.

„ За мен е чест да приема тази премия за град Ямбол. Искам да изкажа моята признателност към всеки, който е отделил време и е дал своя глас. По-добрата и уютна градска среда в действителност е измежду целите ни като управление на града. Надявам се, че ненапълно сме съумели да удовлетворим упованията на нашите съграждани. Наградата е обща и е на всеки един от жителите на Ямбол, тъй като всичко се случва с помощта на хората, “ сподели Валентин Ревански на церемонията по награждаването в София.

Конкурсът “Кмет на годината ” е самодейност, която започва в България през 2013 година Чрез нея след национално онлайн допитване всяка година се отличават най-хубавите градоначалници у нас. Целите са жителите да дадат своята оценка за работата на кметовете в разнообразни сфери на активност, да се покажат и насърчат положителните практики на локалната власт.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР