За втора поредна година Kaufland България получи международен сертификат TÜV

...
За втора поредна година Kaufland България получи международен сертификат TÜV
Коментари Харесай

Kaufland България защити за поредна година международен сертификат TÜV AUSTRIA COVID Shield



За втора поредна година Kaufland България получи интернационален документ TÜV AUSTRIA Коронавирус Shield. Той подсигурява най-високо, чудесно равнище на ограниченията за сигурност, хигиена и предварителна защита, които компанията ползва във всички свои хипермаркети в страната в условия на COVID-19.

След подробен одит от TÜV AUSTRIA комерсиалната верига още веднъж отбрани сертификацията с най-високата степен на отбрана при осъществяването на главните групи превантивни ограничения. Сред тях са поддържане на безупречна хигиена и постоянна стерилизация. Всички хипермаркети на компанията подробно се почистват и дезинфекцират. Осигурена е и непрекъсната вентилация със пресен въздух. На входовете за улеснение на клиентите са ситуирани хигиенични станции за стерилизация. На територията на обектите има също осведомителни табели за персонална хигиена на клиентите и чиновниците.

Предимството на хипермаркети Kaufland е огромната комерсиална повърхност, която дава опция за съблюдаване на безвредна отдалеченост при извършване на покупки. В допълнение е ситуирана и така наречен система за обществена отдалеченост – подови стикери, които ориентират клиентите какво е целесъобразното разстояние, което би трябвало да съблюдават един от различен. Информация за всички превантивни противоепидемични ограничения, които Kaufland България ползва, могат да бъдат открити на .

Kaufland България беше измежду първите компании в България, които получиха документа TÜV AUSTRIA Коронавирус Shield през 2020 година. Той е предопределен за организации от разнообразни браншове, чиято активност е обвързана с физическото наличие и другарство на хора на едно място в епидемиологична конюнктура. Коронавирус Shield дава документи в три категории според от степента на отбрана, която съответната компания ползва: базова, висока или отлична. Документът валидира мощната обществена отговорност и бизнес нравственос на съответната компания, която самодейно ползва превантивни ограничения за ограничението и предварителната защита против COVID-19.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР