За втора поредна година Kaufland България и клуб „AvangardD Classic”

...
За втора поредна година Kaufland България и клуб „AvangardD Classic”
Коментари Харесай

Зрелищно шоу с ретро автомобили на „покрива“ на Kaufland

За втора поредна година Kaufland България и клуб „ AvangardD Classic” провеждат неповторимо по рода си шоу ревю на ретро коли. Kaufland Open Air Fest ще предложи на своите посетители разнообразна стратегия в два следващи дни, изпълнени с приятни страсти. Събитието ще се организира на 18 и 19 юни на открития паркинг с панорамна панорама на хипермаркет Kaufland в столичния квартал „ Банишора “ и безспорно ще трансформира фамилното извършване на покупки в още по-приятно преживяване.

Kaufland Open Air Fest е гратис събитие със свободен вход. То ще даде опция на посетителите да се допрян от близко до едни от най-атрактивните транспортни средства, движещи се по българските пътища, да схванат тяхното минало и мястото им в международната автомобилна история.

Ценителите на екзотични коли ще могат да прегледат експозиция на ретро коли, както и на по-нови модели от висок клас, да участват на съревнование с радиоуправляеми колички на специфична писта и да се полюбуват на ретро автомобилно дефиле. За да се забавляват наедно дребните и огромни посетители на фестивала, уредниците са обезпечили още музика, игри и томболи с награди за публиката.

В съботната вечер, след края на първия ден от фестивала на открития паркинг на Kaufland в „ Банишора “, посетителите ще могат да се насладят на автокино под намерено небе и на българския филм „ Бензин “. Култовият автомобил Honda Accord, който Асен Блатечки кара в лентата, също ще може да бъде забелязан на място. До екрана на автокиното ще са изложени още няколко от колите, участващи в „ Бензин “ – като управляваният от Калин Врачански Opel Manta. Събитието, което съпътства Kaufland Open Air Fest, е с стеснен потенциал от 50 автомобила, по тази причина е целесъобразно феновете да си закупят авансово билети

Един от акцентите в програмата на фестивала в неделния ден е специфичната почитател среща на феновете на „ Шкода “ клуб, която ще се организира от 17:00 часа. Тя ще бъде последвана от събитие за най-запалените автомобилни запалянковци с другите панели – „ Detailing Mania “, проява на гланциране на автомобилни елементи и „ We built it “, на който ще се разискват най-новите трендове в тунинговането на коли.

Съчетай извършването на покупки в почивните дни с прелестно изкарване за цялото семейство - Kaufland Open Air Fest те чака!
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР