За втора година Араповският манастир край Асеновград ще бъде домакин

...
За втора година Араповският манастир край Асеновград ще бъде домакин
Коментари Харесай

Съборът "Ангел войвода" край Асеновград събира стотици и тази година

За втора година Араповският манастир край Асеновград ще бъде хазаин на българския събор " Ангел Войвода ". Събитието ще се организира на 29-ти и 30-ти юли. Откриването на събора ще се състои на 29-ти юли (събота) от 10:00 ч.
 
Официален посетител на мероприятието ще бъде инж. Петър Петров – зам.-кмет на община Асеновград. И тази година гостите на двудневното събитие ще имат опция да се насладят на богата стратегия.
 
В навечерието на събора посетителите ще могат да участват на премиерата на късометражния филм " Смутни времена ". На вниманието на присъстващите ще бъде препоръчана и възстановката, показваща подвизите на покровителя на Родопите Ангел Войвода.
 
Гостите на събитието ще се насладят на богата фолклорна стратегия, на кулинарни изложения, на обичайни храни от Тракия. Ще видят пехливански битки и други
 
Ето и цялата стратегия:
 Програма на събора Програма на събора " Ангел челник " Източник: Община Асеновград  Програма на събора Програма на събора " Ангел челник " Източник: Община Асеновград  Програма на събора Програма на събора " Ангел челник "  Програма на събора Програма на събора " Ангел челник " Източник: Община Асеновград
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР