За всички любители на пътешествията няма по-приятно чувството от посещението

...
За всички любители на пътешествията няма по-приятно чувството от посещението
Коментари Харесай

Хърватия пусна мобилно приложение за виртуални разходки из страната

За всички фенове на пътешествията няма по-приятно възприятието от визитата на разнообразни дестинации и  запознанството с нови хора, просвета и история. Хърватия е решила да заложи на един не толкоз известен, само че пък явно сполучлив способ за привличане на туристи – виртуални разходки.

Туристическият съвет на страната пусна мобилно приложение, с което туристите да могат да вършат 360-градусови обиколки на балканската страна. Показвайки по този метод едни от най-впечатляващите места в страна, държавното управление се надява да пробуди интереса у хората и те да посетят персонално Хърватия.

Чрез приложението могат да бъдат прегледани 63 разнообразни виртуални обекта, налични на четири разнообразни езика: британски, немски, италиански и хърватски.

Ние непрестанно влагаме в канали за промоция и връзка и сме в крайник със актуалните трендове “, споделя Кристиян Станичич, шеф на Хърватския туристически съвет пред Travel and Leisure.

Основните тактики на хърватския туризъм са цифровизация и резистентност, споделя още той, като прецизира, че приложението ще бъде актуализиранo в идващите месеци с нови дестинации и преведено на още езици.
Дестинации
Пътешествениците могат да избират от известни места, като църквата Свети Блейз в Дубровник, остров Локрум, столицата Загреб и други Потребителите могат да се движат по екрана и да усилват и понижават, докосвайки всяко място за повече история и информация.

Виртуалното преживяване дава и аспект от птичи взор към най-обичаните забележителности на Хърватия, като в същото време им разрешава да се впуснат в вероятност от равнището на улицата.

Хърватия не е пионер в потреблението на сходен вид услуги. По време на пандемията исторически забележителности,  като Великата китайска стена и разнообразни национални паркове по света, започнаха да оферират виртуални разходки. Въпреки че към този момент пътуванията по света не подлежат на никакви рестрикции, виртуалните този вид остава известен за привличане на туристи.

Припомняме, че при започване на лятото стана ясно, че с помощта на присъединението на Хърватия към еврозоната туризмът в страната в никакъв случай не е бил в по-добро положение.
 Еврото дава мощен подтик на хърватския туризъм Еврото дава мощен подтик на хърватския туризъм
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР