За всички: Информация и развлечение за фенове, служители и дилъри

...
За всички: Информация и развлечение за фенове, служители и дилъри
Коментари Харесай

Opel Пост: нов старт за електронното списание Обогатено, модерно и полезно

За всички: Информация и забавление за почитатели, чиновници и дилъри на Opel
Актуално: От обичаен вестник за чиновници до съвременно уеб списание
Рестарт: С обогатено наличие, съвременен външен тип и комфортен за четене

Opel Post е изданието за чиновниците на марката с една от най-старите обичаи в немската промишленост. Основано през 1949 година в типичен вестникарски формат, Opel Post се модернизира и от 2013 година стана налично в електронен тип като уеб списание. Удобно за всички читатели, които чакат с неспокойствие да схванат новостите и информацията за марката Opel. Редакционният екип отпред с основния редактор Роланд Кориот направи редица промени започващи от актуализиране на шрифтове и цветове на марката и стигащи до графичното оформление, което прави изданието обогатено със наличие, съвременно и комфортно за четене. Снимките и видеоклиповете могат да се гледат по цялата широчина на екрана на смарт телефони, таблети и огромни монитори. Новините са ситуирани в секция „ BlitzNews “, а историите на почитателите и техните коли се събират в рубриката „ BlitzStories “.

„ Opel Post е значим канал за нашите вътрешни и външни връзки, всичко е обвързвано с това, което се случва в Opel “, споделя Харалд Хампрехт, началник на отдела за връзки на Opel. „ С новия си образ Opel Post ви кара да желаете да четете още и още. Показваме забавни хора и тяхната вълнуваща работа, представяме дилърите на марката, новости и информация за неповторими коли, предлагаме съкровищница от файлове с опция да бъдат сваляни на компютър – неповторими дизайнерски скици от всички столетия на Opel, фотоси и даже картинки за оцветяване за най-малките почитатели на логото със мълния - Blitz. ”

Главният редактор на електронното списание Роланд Кориот прибавя: „ С модерното оформление и забавни вести и истории желаеме да достигнем и да заинтригуваме нови читатели. Opel Post от дълго време се трансформира във конгрес за почитателите на Opel и всички другари на марката. За да промотираме новия старт на електронното издание, дружно с Mokka-e придружаваме музикалния продуцент, рапъра и фена на Opel Моузес Пелхам на турне в родния му град Франкфурт. По време на турнето той разкрива по какъв начин е основал новият си албум „ Nostalgie Tape “, в това число и вдъхновението да напише песента „ Insignia “.

Обновеното издание Opel Post е налично онлайн за всички. Уеб списанието е гратис и е двуезично - на и език.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР