За всички е известно, че когато в тялото има недостиг

...
За всички е известно, че когато в тялото има недостиг
Коментари Харесай

Това са първоначалните симптоми, сочещи, че имате недостиг на ПРОТЕИН

За всички е известно, че когато в тялото има дефицит на протеин, започваме да ставаме очевидци на най-различни признаци. Липсата на протеин в организма не разрешава на токсините да бъдат изхвърлени от тялото, което се явява като сериозен проблем и причина за болести.

Организмът ни се нуждае от протеин, тъй като той е значим за растежа на клетките. Без него човешкото тяло не ще може да действа по верен метод, нито бихме се чувствали добре в личните си тела.
Ето и кои са най-честите признаци, които подсказват, че имаме дефицит на протеин в тялото си: • Некачествен сън;
Сигурно ви е предписание усещане, че когато започнете да се храните погрешно и не включвате в менюто си храни, богати на протеин, то тогава гладът за сладки и тестени произведения стартира да се усилва. Ако това нещо се трансформира в табиет, след време ще имате съществени проблеми със съня.

• Обрив и косопад;
Кожните обриви, наред с изобилния косопад, също могат да сигнализират, че имате дефицит на протеин. В такива моменти е добре още веднъж да разгледате менюто си и да го измененията колкото се може по-скоро. Започнете да похапвате по-често скумрия, сьомга, банани, авокадо, малини и други храни, които в състава си имат високи количества протеини и витамини от група B.
• Червени петна по ръцете, бузите или бедрата;  Какво количество протеин би трябвало да одобряваме всеки ден? Какво количество протеин би трябвало да одобряваме всеки ден?
Телата ни в действителност се нуждаят от непрекъснато доставяне с протеини, в случай че се опитваме да отслабнем. Протеинът ни държи сити и задоволен...

Подобно събитие също може да значи, че страдате от липса на протеини. Опитайте на мига да замените транс мазнините със здравословни такива. Яжте повече бадеми, семена от чиа, ленено семе, херинга, скумрия, сьомга.
• Болки в краката;
Разбира се, сходно неразположение, като се изключи че може да значи ниски равнища на протеини в организма, може да е симптом за дефицит на магнезий, калий или калций. Добре би било да посетите доктор, с цел да ви бъдат назначени проучвания и да се откри кое в действителност предизвиква дискомфорта и болката, които изпитвате.
• Загубата на мускулна маса.
Хората, които спортуват интензивно, съумяват доста елементарно да разчетат този признак. Момента, в който престанат да одобряват храни, богати на протеини, тялото стартира да употребява протеините от тъканите и мускулите.

Винаги обръщайте внимание на сигналите, които тялото изпраща до вас. Не ги подценявайте, даже да ви се костват незначителни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР