За възможна връзка между бившите съпрузи Брад Пит и Дженифър

...
За възможна връзка между бившите съпрузи Брад Пит и Дженифър
Коментари Харесай

Брад и Джен замислят обща почивка: Ще си дадат ли втори шанс? - slava.bg

За допустима връзка сред някогашните съпрузи Брад Пит и Дженифър Анистън се приказва все по-често. Според изданието „ Heat “ двамата артисти даже плануват да заминат на обща отмора в един от мексиканските курорти.

Източник, непосредствен до звездите твърди, че Брад и Джен чакат с неспокойствие края на сезона и всевъзможните връчвания на награди, с цел да се насочат на дълго чакан отпуск...заедно. Те желали да изкарат колкото се може повече време, с цел да се разнообразят и с цел да схванат какво точно се случва сред тях, а още по-точно: могат ли да си дадат втори късмет в любовта.

Позовавайки се на близки до Анистън, публицисти от изданието разгласяват и откъс: „ Дженифър има грандиозни проекти тази година. Тя желае да изкара дружно с Брад няколко секрети отпуска, а също по опция да е с него в спокойна фамилна конюнктура. За нея това е значимо, с цел да разбере по какъв начин да се държи от тук нататък. Такава щастлива Джен не сме виждали в никакъв случай за целия ѝ персонален и професионален живот. Не се интересува кой и какво приказват зад тила ѝ “.

Епичното събиране на екссъпрузите Брад Пит и Дженифър Анистън бе по време на премиите SAG Awards 2020 през януари. Без да се тормозят от репортерите, актьорите нежно се прегърнаха след връчването на оценките и си размениха няколко думи. Но всичко не е свършило дотук. Получавайки премията за ролята във кино лентата на Куентин Тарантино „ Имало едно време в Холивуд “, Пит се пошегува, че не е елементарно да изиграе персонаж, който „ върви без риза и не се схваща със брачната половинка си “.

Анистън хареса тази смешка: изначало се изненада, по-късно се усмихна, а най-после се причисли към аплодисментите. Брад също по този начин не пропусна благодарствената тирада на Дженифър, която в същата вечер получи приз за основната женска роля в сериала „ Сутрешно шоу “. Намиращ се зад кулисите, артистът следеше от близко думите на някогашната си брачна половинка.

По-късно стана ясно, че двамата не биха възстановили другарството си без помощта на колежката и добра другарка на Анистън – Кортни Кокс. Именно тя е съумяла да даде новия телефонен номер на Дженифър на Пит и той ѝ се е обадил. Очаква се двамата да се появят и в продължението на сериала „ Приятели “.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР