За утре 11 януари, за цялата страна (с изключение на

...
За утре 11 януари, за цялата страна (с изключение на
Коментари Харесай

Снегът идва, вижте в кои градове ще вали най-много

За на следващия ден 11 януари, за цялата страна (с изключение на София, Благоевград, Кюстендил, Перник и Видин) е в действие жълт код за значителни превалявания, като на множеството места те ще бъдат от сняг .

През идващото денонощие под въздействие на постепенно преносим средиземноморски циклон, с център над крайните южни региони от Гърция и антициклон на север, метеорологичната конюнктура у нас ще се усложнява. Времето ще бъде облачно с повсеместни превалявания, като съвсем на всички места дъждът ще премине в сняг.
Къде ще има най-вече сняг? Ако шофирате на сняг, наложително би трябвало да знаете това
През зимата прогнозите неведнъж съумяват да ни изненадат и да ни заварят неподготвени. Дали обаче сте подготвени да шофирате през зимните...
Прочети повече
Значителни ще са количествата в Предбалкана, Рило-Родопската област и в Югоизточна България. В по-голямата част от страната ще се образува и снежна завивка. С сдържан, в източната половина от страната и мощен североизточен вятър ще продължи да нахлува леден въздух и ще става студено още. По планинските проходи ще има снежни виелици и ще се образуват навявания. Температурите ще са без дневен ход - сред минус 1° и 4°. След обяд и по здрач преваляванията ще стартират да отслабват, а през нощта против сряда съвсем на всички места ще спрат.

Над планините ще е облачно с  превалявания от сняг . Ще духа мощен, по билата плевел вятър от изток-североизток. По планинските проходи ще се образуват навявания. Ще продължи да става студено и оптималната температура на височина 1200 метра ще бъде към минус 4°, на 2000 метра - към минус 7°

Над Черноморието ще е облачно с превалявания от дъжд и сняг, обилни по южното крайбрежие. Ще духа мощен североизточен вятър. Преобладаващите температури ще са сред 1° и 5°. Температурата на морската вода е 8°-10°. Вълнението на морето ще бъде 4-5 бала.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР