Зрителите на Coronation Street станаха свидетели на дългогодишен герой, който

...
Зрителите на Coronation Street станаха свидетели на дългогодишен герой, който
Коментари Харесай

Легендата на Coronation Street изчезна при внезапно напускане 27 години след като се присъедини към сапунената програма на ITV

Зрителите на Coronation Street станаха очевидци на дълготраен воин, който избяга от Weatherfield в петък вечерта, като техните разтревожени близки не можаха да се свържат с тях.

Героят беше заставен да отдели малко време от новия изверг Роуън Кънлиф и тя даже не се сбогува с някои от фамилията си, оставяйки ги раздразнени. След това, когато се разигра обезпокоителен поврат, нейният брат, сестра и сътрудник не съумяха да се свържат с нея, защото тя изглеждаше изчезнала.

Лиан Батърсби неотдавна беше забъркана от Роуан и неговия подправен институт за уелнес, призовани да направи каквото сподели помогне да се оправи с нейната контузия. Но фамилията й се пробва да я предизвести, че Роуан е лъжец, единствено с цел да ги извика Лиан, изолирана от околните си.

Въпреки страховете им, Лиан разкри, че потегля на леговище с институт, посред новия паметен сюжет на сапунката. Героинята напусна улицата в последния епизод, без същинска информация по кое време ще се върне, 27 години след дебюта на героя н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР