За тринайсета година поред ТЕЦ AES Гълъбово зарадва най-малките ученици

...
За тринайсета година поред ТЕЦ AES Гълъбово зарадва най-малките ученици
Коментари Харесай

ТЕЦ AES Гълъбово дари раници и учебни пособия на 110 първокласници


За тринайсета година подред Топлоелектрическа централа AES Гълъбово зарадва най-малките възпитаници в Община Гълъбово. По случай първия образователен ден най-модерната въглищна централа в България подари на 110 първолаци раници, цялостни с образователни принадлежности и пособия.

Мариана Геренова, сложен началник за всички индустриални активи на AES България, пожела на всички първокласници на добър час. " Първият образователен ден е специфичен за всички малчугани, които за първи път стъпват в класната стая. Това е началото на тяхното странствуване в света на знанията, на новите другари и новите преживявания. Щастливи сме, че можем да бъдем част от старта на първокласниците от учебните заведения в Гълъбово, които през днешния ден поемат по този нов път и да им пожелаем доста триумфи! ", съобщи Мариана Геренова.

 фотография: Топлоелектрическа централа AES Гълъбово

Осигуряването на всички нужни принадлежности за първокласниците е част от програмата за корпоративно-социална отговорност на AES България, която възлиза на към 15 млн. лв.. Образованието е измежду главните цели в тази стратегия, която цели да насърчава развиването на младежите в района, да подтиква любознателността и уменията им и да предизвиква тяхната убеденост и самочувствие.

* съръджание на Топлоелектрическа централа AES Гълъбово
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР