снимка: Kaufland България Сред офертите на сметка са цяла кора

...
снимка: Kaufland България Сред офертите на сметка са цяла кора
Коментари Харесай

До 50% по-изгоден, цветен и вкусен Великден в Kaufland

снимка: Kaufland България

Сред офертите " на сметка " са цяла кора яйца* - 15 броя, размер L, на цена от 5.95 лева, както и прясно изпечен типичен козунак от витрината на ритейлъра, понижен с 40% за 3,29 лева В хипермаркетите на най-голямата комерсиална верига в България могат да бъдат открити разнообразие от козуначени оферти и сладки изкушения, измежду които тематични за Великден шоколадови фигурки. До 50% стигат пониженията на плодовете и зеленчуците, с които да приготвим празничната салата.

Изборът на понижени мезета е още по-богат, а с изкушаващи отстъпки са и всички рибни оферти на ритейлъра. Клиентите на веригата могат да избират от над 100 усета олио и да спестят до 48% от цената на продукта от 1 април, измежду които слънчогледово, ленено, маслиново и доста други.

За феновете на домашно приготвения козунак веригата предлага захар " Сладея " с до 42% понижение за цена от 1,65 лева до сряда. Офертата е годна за до 10 бр. с Kaufland Card, която дава опция и за покупка на тракийски точени кори за 1,79 лева

А с купоните на Kaufland Card феновете на родното питие могат да се насладят на кенче " Ариана " с 40% понижение, единствено на цена от 0,95 лева

За сръчните домакини, които ще подготвят празничните ястия вкъщи, на помощ в магазините на Kaufland идва комплект от 8 елементи съдове за г отвене, понижен с 50% за горещата цена от 59,99 лева Сред топ предложенията е и апарат за готвене на пара за 49,99 лева През първата седмица на април клиентите на Kaufland могат да намерят още веднъж и висококачествени артикули на Philips с до 50% понижение.

Разгледайте седмичната листовка на Kaufland България с всички специфични оферти .

*Артикулът е разполагаем на клиентите за малко.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР