За три дни варненската полиция разкри трета наркооранжерия край Варна,

...
За три дни варненската полиция разкри трета наркооранжерия край Варна,
Коментари Харесай

Полицията задържа 34-годишен, превърнал къща в Приселци в наркооранжерия | Преди два дни криминалистите разкриха друга оранжерия в същото населено място

За три дни варненската полиция разкри трета наркооранжерия край Варна, оповестиха за Moreto.net от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в морската столица.

При спецоперация, извършена през вчерашния ден, било осъществено претършуване в триетажна къща в с. Приселци. Там чиновниците на реда попаднали на особено построена и оборудвана с нужната техника оранжерия.

В парцела са открити и конфискувани над 500 растения от рода на конопа, с друга височина и етап на напредък - от разсади до подготвена „ продукция “. Отглежданата трева е била ситуирана по протежението на цялата къща, като в допълнение имало и към 2, 243 кг суха маса.

Установен и арестуван е 34-годишен мъж, без криминалистични прояви досега.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, а работата по документирането му продължава под надзора на Окръжна прокуратура.

Припомняме, че, както и още една в с. Долище. Общото количество конфискувани растения е към 1000 броя, което съгласно специалисти надминава цената от 300 000 лв. на наркопазара.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР