За трети пореден път, Медицински университет - Варна организира Кариерна

...
За трети пореден път, Медицински университет - Варна организира Кариерна
Коментари Харесай

Кариерна борса за студенти по медицина и здравни грижи ще се проведе във Варна

За трети следващ път, Медицински университет - Варна провежда Кариерна борса за своите студенти – намерено кариерно ревю в областта на опазването на здравето. Събитието ще се организира на 30.10. 2023 година от 10:00 часа в постройката на Медицински лицей - Варна (главно фоайе) на адрес: гр. Варна, ул. " Цар Освободител “ 84 и ще бъде намерено от проф. доктор Златислав Стоянов, д.м.н. – началник на план,,Създаване на мултидисциплинарна просветителна среда за развиване на фрагменти с интегрални компетентности в региона на биомедицината и опазването на здравето “.

Първите две издания на Кариерната борса минаха при доста огромен интерес и бяха посетени от повече от 200 студенти по медицина и здравни грижи. Истинското самопризнание за полезността на събитието обаче е фактът, че значителен брой студенти съумяха да стартират своя стаж или да намерят работа, след посещаване на ревюто. По време на форума и тази година представителите от разнообразни здравни и фармацевтични организации и компании ще имат опция за пряк контакт със студентите на МУ-Варна, с цел да им показват своите свободни работни позиции и студентски стажове. Всяка организация ще има особено място, където ще може да презентира активността си и да организира изявленията с претендентите за работа.

Кариерната борса се реализира в границите на план № BG05M2ОP001-2.016-0025,,Създаване на мултидисциплинарна просветителна среда за развиване на фрагменти с интегрални компетентности в региона на биомедицината и опазването на здравето “, финансиран от Оперативна стратегия " Наука и обучение за образован напредък “ 2014-2020 и съфинансирана от Европейския съюз посредством Европейския обществен фонд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР