„За трети път парламентарното мнозинство отказа да допусне за разглеждане

...
„За трети път парламентарното мнозинство отказа да допусне за разглеждане
Коментари Харесай

Теодора Халачева: Младите не са просто обекти, а фактор в собственото си развитие

„ За трети път парламентарното болшинство отхвърли да допусне за разглеждане импортирания от Българска социалистическа партия законопроект за младежта”, заяви националният представител Теодора Халачева на среща с младежи в Пловдив. По думите й ръководещите не желаят да разискват проблемите на младото потомство. „ Изумително в несъгласието си е сходно държание, тъй като непрестанно тръбят, че бъдещето е на младите, само че в реалност виждаме тъкмо обратното”, уточни Халачева.

Тя показа съществени аспекти от законопроекта на социалистите, който предлага решения за доброволчеството, за младежките обекти за отдих и просвета, за просветителна младежка инфраструктура. „ Нашият законопроект основава условия за необятно присъединяване на младите в процеса на взимане на решения на локално и национално нови. Той постановява и регламентира създаване на юношески центрове в съотвествие със Стратегията за детето 2018-2018”, уточни пловдивската депутатка.

Според нея такива юношески средища се явяват съответна потребна опция на кафенетата и моловете. „ Смятам, че ползите на младежите на България заслужават да бъдат разисквани в българския парламент”, съобщи Теодора Халачева и подсигурява, че парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България” ще продължи да упорства за съответна младежка законодателна политика. „ Младите не са просто обекти, а фактор в личното си развитие”, акцентира тя.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР