За трета поредна година КРИБ отличи най-успешните бизнес лидери за

...
За трета поредна година КРИБ отличи най-успешните бизнес лидери за
Коментари Харесай

Константин Бояджиев от Галакси Инвестмънт Груп с най-голямата награда за недвижими имоти „Недвижими Имоти” от конкурса Мистър и Мисис Икономика 2017

За трета поредна година КРИБ отличи най-успешните бизнес водачи за 2017 година На публична гала в столичния хотел „ Маринела " бяха определени „ Мистър и Мисис Икономика ", а Галакси Инвестмънт Груп бе наградена в бранш „ Недвижими парцели ". Отличието беше връчено на шефа на компанията Константин Бояджиев от Директора на Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинни предприятия Мариета Захариева.

" Наградата е доста специфична, тъй като е самопризнание освен за мен като управител. Тя е най-много отличие за напъните на целия екип на компанията. Приемам я и като ангажимент, който би трябвало да бъде отстояван с обещанието, че ще продължим да работим със същата непримиримост и професионализъм, освен за подобряването на пазара на недвижими парцели, само че на бизнес климата като цяло ", разяснява по време на церемонията Бояджиев.

Галакси Инвестмънт Груп е една от водещите капиталови компании в страната с повече от 18 години опит в развиването и ръководството на сполучливи планове в бранша на недвижимите парцели. Дружеството развива диверсифицирано и богато портфолио от офисни здания, търговски и индустриални площи, хотели, жилищни и ваканционни комплекси.

Награди бяха раздадени в общо 14 категории, както две от тях - огромни и са надлежно за Мистър и Мисис Икономика 2017. По традиция спечелилите в обособените категории получиха статуетката „ Рибарят и златната рибка ", направена от фамозния български ваятел Ставри Калинов, която с времето се е трансформирала в запазена марка на състезанието.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР