За трета поредна година баскетболистите на "Ботев 2012" госryваха в

...
За трета поредна година баскетболистите на "Ботев 2012" госryваха в
Коментари Харесай

Баскетболистите на Ботев 2012 изиграха две контроли в Сърбия

За трета поредна година баскетболистите на "Ботев 2012 " госryваха в Сърбия, където изиграха две контролни срещи. Първата инспекция беше с тима на "Димитровград ", който се състезава в трета лига на сръбското състезание. Врачанските баскетболисти бяха без някои от главните си състезатели- Георги Давидов, Христо Ангелов, Владимир Петров, Георги Гулабчев, Павел Антонов, Зоран Йовановски и Антонио Петров. Въпреки това се получи оспорван мач, като на полувремето врачани даже водеха в резултата. В последна сметка домакините завоюваха дуела с 82:68 точки, като основна роля изигра по дългата им аварийна пейка от 14 състезатели. В тази контрола "Ботев 2012 " игра в състав: Цветан Георгиев (треньор), Христо Цеков, Анатоли Стоянов (кап.), Саша Стаменов, Иван Иванов, Георги Георгиев, Албертин Йорданов и Драган Йованович.
Втората контрола на "Ботев 2012 " беше с тима на "Бела Паланка ", който взе участие в четвърта лига на сръбското състезание. Домакините преобладаваха в дуела и завоюваха справедливо със 79:57 точки. В този спаринг за врачани не игра центърът Драган Йованович, което се отрази на ротацията на тима, поради останалите
единствено седем налични състезатели за срещата.
В края на тази седмица ще започват шампионатите в Националната аматьорска лига по баскетбол. В тях "Ботев 2012 " още веднъж ще взе участие с два тима - надлежно в Първа и Трета дивизия. Първият отбор на врачанския клуб започва в неделя против "ФитСпо ", а вторият тим играе в събота против "София Скай Уокърс ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР