За своята 18-та годишнина Теодора Мудева подготвя специален танц, който

...
За своята 18-та годишнина Теодора Мудева подготвя специален танц, който
Коментари Харесай

Мис България ще отпразнува пълнолетие в Замъка в Равадиново


За своята 18-та годишнина Теодора Мудева приготвя специфичен танц, който ще показа по време на състезанието Мис Созопол. Бляскавата конкуренция ще се организира от 18:00 часа в туристически обект N1 на България, благосъстоятелност на предприемача и проектант на родната атракция Георги Тумпалов. Красавицата е първенец по спортни танци и на сцената ще излезе със своя сътрудник. Освен това Теодора ще е и част от журито на състезанието.

Специален посетител на Мис Созопол и ръководител на журито ще бъде последната носителка на купата „ Мис Китай” Роузи Джу Син (ROSIE ZHU XIN), която идва поради събитието по покана на победителката във ВИП брат и Event Manager на замъка, Миглена Ангелова.
Роузи ще пристигна в страната ни дружно с Лили Джанг – стилист на състезанието „ Мис Китай “, която е притежател и основен дизайнер на „ MAVINIA “ – първокласна марка долни дрехи, с която ще облече и участничките в състезанието в единия от туровете. В журито ще влязат още Мисис България Станислава Андреева, носителките на купата Мисис баба Дони Чачова и Стефи Стаменова, Мисис Бургас 2016 Мая Великова, Кралица на Бургас Михаелла Едрева и други известни лица от родното Черноморие.

В конкуренцията за купата на „ Мис Созопол” (част от състезанието Мис България) ще се включат 10 девойки на възраст сред 16 и 24 години. Те ще се показват в три тура - с тоалетите на Киара Фешън, първокласните палта на фешън къща Tampa и формалните дизайнерски рокли на Стоян Радичев. Момичетата ще получат дарове от виновността Верано Азур, Кристиян оф Рома, Прайм естетик център и още доста други.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР