За случая съобщи Радостин Василев на брифинг за медиите в

...
За случая съобщи Радостин Василев на брифинг за медиите в
Коментари Харесай

Спречкване между Радостин Василев и Искрен Митев. Хората са ни и...

За случая заяви Радостин Василев на брифинг за медиите в Народното събрание, а Искрен Митев потвърди  за случилото се и добави, че ръководителят на Народното събрание Росен Желязков се е заел да вземе ограничения, съобщи Българска телеграфна агенция.

 

" Искам да се извиня на хората, които са ни изпратили в Народното събрание и гледат такова проваляне. Смятам, че когато има нещо сходно, то би трябвало да остане сред хората, които са взели участие в него. В случая имаше и очевидци, и фенове. Това се случи до ръководителя на Народното събрание и той се е заел да вземе ограничения ", съобщи Митев.

" Когато стане нещо такова, всеки един от участниците носи отговорност и аз в дебатите вътре в залата, където нормално нерядко си обменяме реплики, нарекох Радостин – изменник ", описа Митев. По думите му двамата стигат постоянно до замяна на реплики.

 

" Явно този път от истината доста го е заболяло, тъй като, в случай че не беше истина, той нямаше да реагира ", разяснява Митев.

 

" Тръгнах да поздравя премиера, който излизаше от залата и на влизане назад в нея той ме блъсна с рамо, след което квесторите незабавно се намесиха. След като видя, че квесторите се намесват, стартира да размахва ръце и да вика ", описа още депутатът от ПП-ДБ, представен от Българска телеграфна агенция.

 

Относно изказванието на Радостин Василев, че Митев го е бутнал пръв, Митев уточни, че казаното от Василев въобще не дава отговор на истината.

" Има и двама очевидци, които могат да го потвърдят ", добави Искрен Митев и описа, че квесторът, който е станал очевидец на случилото се е изразил подготвеност да свидетелства, в случай че след това бъде предявен иск.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР