За скандал и тежко убийство, извършено тази нощ съобщи окръжният

...
За скандал и тежко убийство, извършено тази нощ съобщи окръжният
Коментари Харесай

Скандал и убийство за цигари в с. Горен Чифлик, Варненско

За скандал и тежко ликвидиране, осъществено тази нощ заяви окръжният прокурор Красимир Конов през днешния ден на брифинг, съобщи кореспондент на Днес +.
По думите му, през вчерашния ден, 17 май, е нанесен побой на 38 годишен мъж, който в резултат на действието е изгубил живота си.
„ На лице са данни, които сочат за обосновано съмнение кой е причинителят “, съобщи окръжният прокурор.
Той разясни, че става дума за атакуван овчар и последвал скандал за цигари. В следствие нападателят му нанася тежки удари, които се оказват съдбовни за живота му.
Извършителят е прочут и е арестуван за 24часа.

На събитието той бе съпроводен и от Невена Илиева – административен началник на Районна прокуратура – Варна и началникът на ОД на Министерство на вътрешните работи -Варна комисар Даниел Пашов.
Красимир Конов съобщи още, че противодействието на битовата престъпност остава приоритет и се работи интензивно по това направление, както и по издирването на лица.
Работи се интензивно и по контрола на придвижването по пътищата.
Конов даде повече изясненост по случая с пребития преди дни служител на реда в Провадия. По думите му, производството е било под наблюдението на Окръжна прокуратура, само че след осъществените аутопсии и експертизи, се открива характера на закононарушението и казусът е трансфериран под наблюдението на Районна прокуратура – Варна.

Геновева Михайлова
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР