За шеста поредна година сдружение Дунавско сияние предлагана русенци, да

...
За шеста поредна година сдружение Дунавско сияние предлагана русенци, да
Коментари Харесай

Поредица от събития за Деня на влюбените

За шеста поредна година съдружие " Дунавско зарево " предлагана русенци, да се включат вутвърждаване на станалата градска традиция “Да разцъфне Дървото на влюбените в Русе ”.

Във връзка с празника на Свети Валентин, Сдружение с нестопанска цел „ Дунавско зарево “, Фондация „ Шарени лица “, Дворецът на децата, и „ Ауреа Артис “ – магазин за артистични и ръчно направени дарове, провеждат поредност от събития, с които да предизвикат творчеството на съгражданите си да сътворяват и подаряват обич и вяра.

- Конкурс занай-креативно обръщение за любовта и другарството, в който са поканени да вземат участие всички – без да има ограничавания за възрастта.Техните истински картички с посочени: имена, години и GSM за връзка, ще се предават и събират в магазина за артистични и ръчно направени дарове „ АУРЕА АРТИС “ с адрес: ул. „ Асен Златаров “ №11 от 10.30 ч. до 18.00 ч., а в събота до 14.00 ч. Те ще бъдат оценени от умело жури с ръководител Соня Миленкова от „ Ауреа Артис “. Най-добрите, естествено, ще получат награди.

Начало на състезанието: 09.01.2024 година

Краен период: до 09.02. 2024 година / Петък/ ;

- Организиране на безвъзмездни Валентино-Творителници /с обезпечени материали/ за дребни и огромни сръчковци, където ще се учат да вършат влюбени крафт картички, ще лепят сърца, ще творят вълшебни дарове за най-близките... Арт работилничките за Валентинки ще бъдат в:

Дом за остарели хора „ Възраждане “ – 16 януари /Вторник/ от 10.00 ч.

Комплекс за обществени услуги за деца и фамилии /КСУДС / - 17 януари / Сряда / от 15.30 ч.

Дворецът на децата - 3 февруари / Събота / от 10.30 ч.

- Кулминация на самодейността ще се състои на 14 февруари / Сряда / от 14.30 ч. пред Дървото на влюбените /Дървото пред Доходното здание/. То ще “разцъфне ”с неповторимо направените от всички Валентинки. Предсимволното Дърво, своето майсторско удостоверение ще получат най-сръчните участници в състезанието и във Валентино-Творителниците. Освен това, уредниците са подготвили и истински бутикови награди.

Традиционно всеки русенец, включил се към окичването на Дървото на влюбените, ще получи от основателите самостоятелно обръщение за любовта и другарството.

Ако желаете да се включите в самодейностите и се нуждаетеот повече информация, потърсете на тел: 088 428 6411 –Марияна Георгиева, Сдружение с нестопанска цел “Дунавско зарево ”
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР