За съкращаващи живота продукти е писано много, но сега са

...
За съкращаващи живота продукти е писано много, но сега са
Коментари Харесай

От компотите на баба до… сладоледа: съкращаващи живота храни

За съкращаващи живота артикули е писано доста, само че в този момент са класифицирани най-опасните от тях, като са подредени по степента им на заплаха. Експертите от немското издание GQ са създали това.
Първите в листата са - да вземем за пример газирани или подсладени. В тях съвсем няма кулинарни съставки - единствено субстанции за промишлена приложимост.
Втората група нездравословни храни са бонбоните и. В тях влизат шоколади, десертчета, бисквитки и други. Организацията за издръжка и земеделие на Организация на обединените нации ги класифицира като ултрапреработени храни, които би трябвало да бъдат отстранени от менюто ни.
Друг нездравословен артикул е…. Преди да се откажете от него обаче, погледнете съставките му. Ако сладоледът е изработен на основата на изсъхнало мляко, а не на прясно, тогава имате ултраобработен артикул.
 Футуролог: Променете метода си на живот, с цел да спасите здравето си Футуролог: Променете метода си на живот, с цел да спасите здравето си
С времето хората ще не помнят изцяло за ковид, само че ще се появят нови епидемии, счита японският футуролог Мориносуке Кавагучи. Сле...
Следващите в листата са и фаст фууд. Ако са направени с органични съставки, те не съставляват заплаха за здравето. Съставките, употребявани във фаст фууд, вършат бургерите мощно модифициран артикул. Авторите на обявата приканват за неотложен отвод от фаст фууд храните.
Петата група нездравословни храни е. То включва по-специално салами, шунка и бекон. Експертите поучават да се купува месо от там, където е допустимо да се ревизира качеството му.
На последно място в листата са замразените храни и изключително „ храните за телевизионни вечери “ - ястия, които би трябвало единствено да се подгреят в микровълновата печка преди да се сервират. На първо място това е подготвена пица.
Освен всички останали, в листата на нездравословните храни се появяват и консервираните плодове и зеленчуци - изключително тези, които се съхраняват в сироп, като компотите.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР