За съжаление в края на зимата някои от зодиите няма

...
За съжаление в края на зимата някои от зодиите няма
Коментари Харесай

Тези 6 зодии ще са нещастни през февруари

За страдание в края на зимата някои от зодиите няма да бъдат на върха на щастието, даже в противен случай. 6 зодиакални знака ще се усещат нещастни заради една или друга причина.
Не унивайте, тъй като месецът има единствено 28 дни и след тяхното отминаване всичко още веднъж ще си пристигна на мястото.
Имайте вяра, тъй като даже да се чувствате тревожни, депресирани и неудовлетворени, доста скоро нещата ще се подредят!
Разберете кои 6  няма да са в синхрон със себе си през февруари!
Зодия Лъв
Февруари е месецът, в който Лъвовете ще се окажат в патова обстановка. Най-вече това ще засегне техните персонални взаимоотношения. С оскърбление представителите на зодията ще схванат, че не са толкоз близки с половинките си, колкото им се желае.
Все отново обаче нищо не е завършило и вие можете да оправите нещата. Говорете с индивида до себе си и се пробвайте да изгладите недоразуменията.


Зодия Дева
През зимния месец няма да чувствате задоволство на работното си място. Колкото и старания да полагате, не ще съумеете да демонстрирате всички качества и умения, които имате. Този интервал изрично не е времето, в което да изпъкнете пред останалите. Заради лесната си ранимост, Девите ще се усещат нещастни през февруари.
Зодия Везни
 Кои са 4-те най-мелодраматични зодии Кои са 4-те най-мелодраматични зодии
Нека си го кажем напряко - всички познаваме най-малко един човек, без значение мъж или жена, на който умерено можем да присъдим премията за...
Много евентуално е през този месец да се появят проблеми в работата ви. Възможно е да бъдете уволнени най-неочаквано и това да провали всички проекти, които по-рано сте създали. Ако се постанова, инвестирайте от свободното си време в работни задължения. Не се предавайте по този начин елементарно!
Зодия Скорпион
Заради вашата немарливост на моменти, ще се появят усложнения в работата ви. Много внимавайте кой ще допуснете до себе си и дали желанията са му чисти. През този месец сигурно няма да се чувствате щастливи.


Зодия Козирог
 3-те ГРЯХА на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 1) 3-те ГРЯХА на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 1)
Всяка зодия знае, че има неща в живота си, които би трансформирал или поправил, само че не може да се оправи и то остава да тежи на съвестта им....
През февруари представителите на зодия Козирог не ще се усещат пълноценни. Непрестанно ще ги преследва нещастието. Периодът не е подобаващ за взимане на решения, нито да се доверяват на познати и сътрудници.
Ако се нуждаете от съвет, потърсете го в лицето на фамилията си. Спрете да завиждате на хората за това, че наподобяват свежи и заредени. Много скоро и вие ще сте като тях!
Зодия Водолей
За разлика от предходните месеци, новите 28 дни няма да бъдат толкоз щастливи за представителите на зодия Водолей. Ако до в този момент е било нужно да полагате напълно малко старания, с цел да сте оценени, то през февруари би трябвало доста да се трудите за похвали.
И все пак, не е пристигнал краят на света, по тази причина не виждаме причина да унивате. Помнете, че месецът доста скоро ще е в предишното и звездите ще ви начертаят по-щастлив път, по който да вървите!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР