За съжаление, сигналът за убийството на Мартин Божанов - Нотариуса

...
За съжаление, сигналът за убийството на Мартин Божанов - Нотариуса
Коментари Харесай

Сигналът за убийството на Нотариуса е подаден с 50 минути закъснение

За страдание, сигналът за убийството на Мартин Божанов - Нотариуса е подаден много късно. Това, което виждаме от охранителните камери - снимането на самото ликвидиране, сигналът е подаден с 50-55 минути забавяне. Това съобщи шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Любомир Николов на брифинг.
На въпрос за какво толкоз късно се е обадила брачната половинка на Божанов Николов отговори, че " тогава го е установила ". " Свидетелите, които са чули възпроизвеждане на изстрели, не са алармирали органите на Министерство на вътрешните работи неотложно, откакто са възпроизведени те ", добави той.
В Софийска градска прокуратура се води едно разследване за дейността на Мартин Божанов. " То се касае за имотни измами, за пране на пари, получени от тях, и за принуда по отношение на съдии, които са гледали цивилен каузи, по които той има някакъв интерес. По това досъдебно производство той не е притеглен като обвинен досега, защото не е завършило следствието. Но са разпитани всички очевидци, назначени са експертизи, има записи - на Ивайла Бакалова, на Антикорупционния фонд, по този начин че там се проверява огромната активност. Било е въпрос на време да бъде повдигнато обвинение на Божанов и разследването е било на самия край ", оповестиха от полицията.
" Тепърва се установяват и събират данни за конкретни предполагаеми причинители, местонахождение, откъдето са създадени изстрелите, диаметър на оръжие, тип на оръжие, както и определяне на хора от близкия му кръг, с които ще стартираме да работим ", това сподели шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.
По думите му убитият е притежател на парцели отвън страната и по-конкретно в Гърция. " Впоследствие ще установим какъв брой тъкмо са те. За момента имаме данни за един парцел с много огромни мащаби ", заяви Николов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР