За съжаление, огромна част от българските пенсионери се почувстваха излъгани

...
За съжаление, огромна част от българските пенсионери се почувстваха излъгани
Коментари Харесай

Мая Манолова: Казусът с пенсиите е първият гаф на правителст...

" За страдание, голяма част от българските пенсионери се почувстваха излъгани след обещанията, че няма да получат по-малко през януари, в сравнение с през декември. Те не получиха толкоз, колкото чакаха. Всеки втори пенсионер има основанията да се усеща измамен ". Това сподели някогашният депутат в 46-ото и 47-ото национално заседание и водач на гражданското придвижване " Изправи се БГ! " Мая Манолова по Българска национална телевизия и се обърна към премиера Кирил Петков да се намеси неотложно.

" В преизчислението на пенсиите не са включени индексациите от 2018 и 2019 година Ако се добави тя, пенсиите ще наподобяват по различен метод. Това е първият огромен гаф на държавното управление и провал на обществената политика ", сподели още тя и обърна внимание, че в разгара на икономическата рецесия Народно събрание реши, че ще понижи коронавирус добавката за пенсионерите.

По думите й 12 години ГЕРБ не е подхванала дейности за преизчисления на пенсиите и нямат никакви учредения да влизат в ролята на съдници.

Мая Манолова съобщи още, че няма проекти да оглавява КПКОНПИ и да заема държавна позиция. Според нея е извънредно време да бъдат поставени юзди на колекторските компании.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР