За съжаление няма анализи и коментари на посещението на Карадайъ

...
За съжаление няма анализи и коментари на посещението на Карадайъ
Коментари Харесай

Илиян Василев: Защо няма анализи и коментари на посещението на Карадайъ в Турция и приема му от Ердоган?

" За страдание няма разбори и мнения на визитата на Карадайъ в Турция и приема му от Ердоган. Гледайте Алтернативата за мнения по тематиката.
Разбира се, че първите които ще се възползват са националистите, които незабавно ще викнат " часовой ".
 Мустафа Карадайъ: Движение за права и свободи чака над 50 000 гласа от Турция Мустафа Карадайъ: Движение за права и свободи чака над 50 000 гласа от Турция
Движение за права и свободи чака над 50 хиляди гласа за парламентарните избори от Турция, откакто възбраната за отваряне на повече от 35 секции в страните изв...
Движение за права и свободи се насочва оттатък ерата Доган и Турция търси вид да употребява придвижването и турското малцинство като лост за въздействие, по опция решаващо върху политиката на България. До тук беше с Държавна сигурност притчата за суперагента Доган бранителя на Отечеството ", написа някогашният посланик
" Санкциите на Съединени американски щати концентрират върху Движение за права и свободи прекомерно доста огън и внимание, на които партията няма по какъв начин да издържи, за това тя търси да замести фасадата на евроатлантизма си /по американски/ с някакъв турски тип тюрлю атлантизъм /кой се употребява единствено в Турция и в Северен Кипър/.
Борисов има потребност от поддръжката на Ердоган, за това би трябвало доста деликатно да се следи освен близкия проект /този на гласуващите в Турция, върху които правителстото в Анкара има лостове за въздействие/, само че и игрите в регионите.
Сигурен съм че Путин и Ердоган ще обединят старания с цел да противодействат на Съединени американски щати на Балканите и тази аудиенция би трябвало да се преглежда, като последици, и в този подтекст.
 Карадайъ отпътува в Турция за среща с Реджеп Ердоган Карадайъ отпътува в Турция за среща с Реджеп Ердоган
Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ отпътува за Турция за среща с президента Реджеп Ердоган по негова покана. Карадайъ е поканен с изключение на...
Но Турция сега и по-специално Ердоган е в тежка ситуаця след разкритията за корупция, убийства, наркотрафик и изнасилвания от Седат Пекер, необут на мафия и най-много пропадането на турската лира - към този момент е 8,71 за $. Трябва да се регистрира, че публичността на визитата и избора на дата не са под контрола на Движение за права и свободи, а се дефинират еднолично от Ердоган.
Основният им проблем е че етническата партия на Доган е толкоз надолу в листата на българските партии, че на процедура от нея към този момент не зависи доста.
Последно - огромен грях и най-много пропуск на демократичните партии, в това число на Демократична България, Има Такъв Народ и ИСМВ че не приобщиха етническите турци, не издигнаха на челни места в своите листи български турци, помаци, роми и така нататък и по този начин оставиха терена чист за игра единствено на Доган и Ердоган. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР