За съдбоносното си решение преди дни любовчията бил изправен на

...
За съдбоносното си решение преди дни любовчията бил изправен на
Коментари Харесай

Покъртителната Реалност В България! Малолетна Роди От Шестокласник! Щастливият Баща Е Бил

За съдбоносното си решение преди дни любовчията бил изправен на подсъдимата пейка в Лом, където бе наказан да заплати санкция от 1 000 лв.. От документите по делото излиза наяве, че младежът Б.С.Г. сега е възпитаник в 6-ти клас в ОУ ”Иван Вазов ” Ковачица, във вечерна форма на образование.

Той е приет за отговорен, че от началото на април предходната година до 15 юли във Вълчедръм, без да е сключил цивилен брак е заживял на брачен начала с малолетната И.Н.А. За тяхното общуване знаели родителите на обвинения, който е пълновръстен, и на “булката “. Освен това всички били съгласни с връзката на младите, които живеели в дома на родителите на момчето. По време на взаимното общуване момичето забременяло и на 14 януари тази година им се родило дете – К.И.А. Пеленачето се отглежда в фамилна среда от своите родители, благодарение на бабите и дядовците му.

В скоро време следва младите да сключат цивилен брак, защото момичето към този момент е навършило 16 години. Заради чистото правосъдно минало и желанието му да подписа цивилен брак с обичаната си младият Ромео ще се размине единствено с паричната санкция. Решението на магистратите предстои на обжалване пред окръжния съд в Монтана.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР