За разлика от уеб-базираните услуги, тази програма работи локално, офлайн,

...
За разлика от уеб-базираните услуги, тази програма работи локално, офлайн,
Коментари Харесай

Visual Watermark for Video – воден знак на всяко видео, лесно и бързо

За разлика от уеб-базираните услуги, тази стратегия работи локално, офлайн, като предлага голям брой шрифтове и разнородни резултати на налична цена

Visual Watermark for Video пази видеоклиповете с воден знак по елементарен и наличен метод (екранна фотография: Visual Watermark for Video)

Всеки през днешния ден има опция да основава видео наличие и да го популяризира до необятна публика посредством платформи като YouTube и обществени мрежи. Ако не желаете вашето видео да бъде копирано и употребявано необмислено, без указване на авторството, можете да извършите най-лесното – да поставите воден знак с име, лого и други отличителни данни.

На пазара към този момент сполучливо се наложи приложението Visual Watermark за фотоси и изображения, с помощта на своята лекост на потребление и богата функционалност. Същият разработчик стартира версия на приложението и за видео, наречена Visual Watermark for Video. Както можеше да се чака, тя предлага всички познати благоприятни условия и преимущества, като резервира интуитивния интерфейс и лекотата на потребление.

Бърза работа, в режим офлайн

За разлика от други сходни стратегии, които са уеб-базирани, Visual Watermark for Video работи офлайн, а не в „ облака ”. Това е приложение, което се конфигурира на компютъра и може да се употребява без значение дали имате достъп до интернет или не. Не е нужно да чакате дълго, до момента в който вашето видео се качва в облака за слагане на воден знак и за изтеглянето му назад на компютъра. Visual Watermark for Video прави всички интервенции локално и доста по-бързо.

Добавянето на видео в прозореца на програмата е елементарно – с влачене и стартиране или от файловия браузър

Освен това никой различен с изключение на вас няма достъп до истинските ви видеоклипове. Не се постанова да ги изпращате през интернет към сървъри на разработчика, нито да се безпокоите за вашата дискретност – приложението не събира информация за компютъра и не конфигурира проследяващи тракери от така наречен „ трети страни ”. Видеоклиповете са си единствено ваши и не подлежат на никакви промени.

Хардуерно ускоряване

Обикновено обработката на видео се прави благодарение на централния процесор (CPU), което забавя работата на компютъра. Но Video Watermark for Video работи по друг метод, като употребява хардуерно ускоряване посредством графичната карта, в случай че е налична такава в компютъра. Процесорът остава свободен и може да се употребява за други задания, до момента в който приложението слага водния щемпел на видеото.

Панелът вдясно предлага комфортен достъп до вариантите на приложението

Изобилие от шрифтове и резултати

Visual Watermark for Video поддържа известни видео формати като MP4, MKV и AVI, както и кодеци от рода на H.263, H.264 и H.265. С тази стратегия можете да добавяте към видеата текстови водни знаци и лога с всевъзможни шрифтове и резултати – да вземем за пример сенки и фонови резултати, с цел да изпъкне водният знак.

Обикновено водният знак съдържа име, компания или непокътната комерсиална марка. Можете да употребявате всички шрифтове, конфигурирани на вашия компютър, или един от 260-те шрифта, доставяни с програмата.

Когато поставяте воден знак с лого на вашата компания, имате избор от файлове с известни формати като JPEG, PNG, TIFF, GIF и BMP. Нещо повече, в случай че файлът ви с логото има непрогледен декор, можете да премахнете фона благодарение на инструмент, включен в приложението.

Изборът от шрифтове за водния знак е голям

Възможностите за персонализиране са съвсем безгранични. Освен 260 шрифта, програмата включва шаблони за 60 лога и 66 резултата (за текста и логата), които ще ви оказват помощ да проектирате собствен личен воден знак, да променяте цветове и да добавите знак за авторско право, да извършите непрогледен или транспарантен воден знак, както и да попълните целия видеоклип с повтарящ се воден знак.

Пакетна обработка и други потребни функционалности

Много потребна е опцията за слагане на воден знак на няколко видеоклипа едновременно. За задачата просто прибавете мечтаните видеоклипове в приложението (чрез „ влачене и стартиране ” или през файловия браузър) и по-късно ги защитете всичките едновременно с един и същи воден знак. Така ще спестите скъпо време.

Ако към този момент сте основали воден знак, който ви харесва, можете да го съхраните като образец за по-нататъшна приложимост. Visual Watermark for Video ви разрешава да прилагате няколко шаблона за воден знак едновременно.

Можете също по този начин да преименувате видеоклиповете с водни знаци, като им дадете по-разбираеми и хубави имена. Освен това е налична функционалност за номериране на видеоклиповете, което става елементарно с алтернатива от менюто.

Видео, предпазено с пробна версия на Visual Watermark for Video

С помощта на Visual Watermark for Videos можете да добавяте също отвесни и завъртени водни знаци, които са по-ненатрапчиви, само че въпреки всичко подсигуряват добра степен на отбрана.

Интересна е също настройката на прозрачността, тя е на 100 равнища – от непрозрачно до изцяло транспарантно. Имайте поради, че транспарантните водни знаци са по-малко натрапчиви, само че и по-малко „ издръжливи ”, тъй че би трябвало да изберете вярната композиция от бистрота и отбрана.

Наличност и цени

Програмата Visual Watermark for Video е налична за двете най-популярни десктоп платформи Windows и Mac. Тя работи на всички компютри с Windows 7, 8 и 10, както и на MacBook и iMac с Mac OS X Lion (10.7) или по-нови версии. Приложението поддържа Retina екрани (с доста висок dpi) както на Windows районен съд, по този начин и на Mac.

Разработчикът предлага безвъзмездна „ пробна ” версия на Visual Watermark for Video, която е лимитирана и дружно с водния знак демонстрира известие във видеото, че е употребена точно „ trial ” версия.

Цените на пълнофункционалната версия са изцяло допустими. Базова версия за лична приложимост коства $19,95 еднократно. Версията Plus, която е най-популярна, ще ви коства еднократно $29,95 за два компютъра, като ще получите и повече благоприятни условия – било то за персонално потребление или за комерсиални цели. И най-после, версия Premium коства $39,95 еднократно, само че предлага най-вече варианти, включително инсталиране на до 10 компютъра и безграничен брой водни знаци на фотоси и видео.

Даунлоуд: Visual Watermark for Video
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР