За разлика от бившата си съпруга Алекс Богданска, която цъфти

...
За разлика от бившата си съпруга Алекс Богданска, която цъфти
Коментари Харесай

Дани Петканов се превърна в пълна развалина след развода! Вижте как изглежда

За разлика от някогашната си брачна половинка Алекс Богданска , която цъфти и хубавее след развода, Даниел Петканов наподобява на руина. Дали раздялата не му се отразява добре, или просто по време на брака им моделката се е грижила напълно за външния му тип, не е ясно. Факт е обаче, че Дани се е занемарил и това се вижда и от почитателите му.

„ Дани, би трябвало да обърнеш съществено внимание на усмивката си “, хокат го в мрежата. Зъбите му са криви и даже тук-таме липсват, да не приказваме за цвета им. В същото време Лудият кореспондент харчи луди пари за разкрасителни процедури, като присаждане на коса и вграждане на имплант в брадичката, написа „ Уикенд “.

Това са много по-скъпоструващи интервенции, в сравнение с слагането на зъбни фасети, само че явно Дани избира да заложи на тях. За похлупак трансплантацията на коса се оказа извънредно несполучлива и в този момент Петканови има един оскъден перчем на темето, който провокира смях и насмешки у околните му.

Дори самият Дани призна, че не е удовлетворен от присаждането, което си направи в скъпоструваща клиника в Истанбул. Да не забравяме и ринопластиката, на която се подложи дружно с Алекс , само че до момента в който при нея разликата е осезаема, при Дани по-скоро клони към отрицателен резултат.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР