За проблеми в крайбрежното корабоплаване и фериботните връзки в Егейско

...
За проблеми в крайбрежното корабоплаване и фериботните връзки в Егейско
Коментари Харесай

​Ветрове, дъжд и сняг предизвикват проблеми с транспорта в Гърция

За проблеми в крайбрежното мореплаване и фериботните връзки в Егейско море поради мощните ветрове оповестява организация АНА-МПА. Някои курсове са анулирани.

 © фотография: Българска телеграфна агенция / АРХИВ
Временно не работят фериботните връзки Агия Марина - Неа Стира, Керамоти - Тасос, Александруполис - Самотраки и други Забранено е корабите да напущат пристанищата Рафина и Лаврио, а отплаването от Пирея става по преценка на капитаните. Властите поучават пътуващите авансово да се осведомят от съответните пристанищни администрации или туристически организации за графика на придвижване на корабите.



Проблеми по пътната мрежа на гръцкия остров Лесбос са провокирали изобилните дъждове, които започнаха през вчерашния ден по обяд, оповестява публичната телевизия ЕРТ. Водата е отнесла два автомобила на острова. В град Митилини доста улици са се трансформирали в езера, а по пътищата на острова в следствие от водите са се отсрочили наносни материали и паднали камъни. Десет сантиметра снежна завивка се е образувала по планинските елементи на префектура Трикала, Тесалия.
 © фотография: Българска телеграфна агенция / АРХИВ
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР