За предстоящите евроизбори все още няма отговор от председателя на

...
За предстоящите евроизбори все още няма отговор от председателя на
Коментари Харесай

Сидеров обмисля дали да стане евродепутат

За идните евроизбори към момента няма отговор от ръководителя на НФСБ Валери Симеонов дали ще взе участие в обединението. Това приказва, че Симеонов евентуално има други проекти. Това съобщи водачът на "Атака " Волен Сидеров пред публицисти пред Министерски съвет.

Сидеров съобщи, че е "за " "Обединени патриоти " да се явят дружно на идните избори. Попитан дали би станал евродепутат, водачът на "Атака " сподели, че ще намерения по въпроса.

Във връзка с инспекциите за шума по морето, Сидеров още веднъж повтори, че функционалностите на вицепремиера не са да бъде "старшина или шеф на локални структури на избрани министерство, а да координира работата сред ведомствата, без да се меси през главата на избрани министри и да командва техни чиновници ". Лидерът на "Атака " съобщи, че не цели "взривяване на обединението ", а да се възстановяват връзките в нея и тя да се заздрави, заяви Българска телеграфна агенция.

Волен Сидеров сподели също, че предлага в анекс към Договора за другарство, добросъседство и съдействие сред България и Република Македония да се разпише, че Македония се въздържа от всевъзможни спекулации и опити за заграбване на исторически събития или персони от българската история. В противоположен случай България би преосмислила поддръжката си за Европейски Съюз.

Лидерът на "Атака " означи в отговор на въпрос, че още през вчерашния ден Българска социалистическа партия, по чиято самодейност се свика съвещанието на Народно събрание, е трябвало да бъде подготвена с оферти за промени в Кодекса за застраховането, с цел да се предотвратят бъдещи сходни пирамиди. Той попита за какво да няма държавно обезпечаване, където да са наложителните застраховки.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР