За предотвратен атентат срещу премиера на Косово Албин Курти съобщи

...
За предотвратен атентат срещу премиера на Косово Албин Курти съобщи
Коментари Харесай

Предотвратиха атентат срещу премиера на Косово

За предотвратен атентат против премиера на Косово Албин Курти заяви държавното управление в Прищина, написа гръцкият вестник " Катемерини ".

" Официалното известие на кабинета удостоверява информация, публикувана от албанската телевизия А2 ", добави основаната в Атина медия.

" Разузнавателната работа на Косово предотврати опит за нападение против министър-председателя Албин Курти ", обявиха управляващите в най-младата балканска страна, представени от вестника.

Според медийните данни атентатът е бил подготвян през 2021 година

" Господин Курти и неговото най-близко обграждане бяха предизвестени за проекта на заговорниците, евакуирани и сложени под засилена защита. Информацията за предотвратеното нападение не бе популяризирана, с цел да не се всява суматоха измежду популацията ", написа още медията от Гърция.

А2, представена от " Катемерини ", съобщи, че се е сдобила с данните за подготовката на атентата против Курти, до момента в който нейни публицисти са провеждали следствие на масираните хакерски офанзиви против уеб сайтове в Албания, осъществени през юли и септември тази година.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР