За пръв път международните престижни награди “Камион на годината, “Ван на годината,

...
За пръв път международните престижни
награди “Камион на годината, “Ван на
годината,
Коментари Харесай

Международните награди “Автомобили за работа – 2018”

За пръв път интернационалните престижни награди “Камион на годината ”, “Ван на годината ”, “Международен пикап ” и “Автобус на годината ” се връчват на българските и районни представители на отличените марки по време на специална гала-вечеря в Рейнбоу Плаза, София.

Тези интернационалните награди към този момент отидоха при производителите на съответните победители връчени им от президентите на журитата на специфична гала през миналия ноември в Лион, Франция по врем на ревюто Solutrans 2017.

Призът “Международен камион на годината 2018 ” отиде при новата гама на DAF CF/XF. Тя бе спечелена от производителя заради множеството новости и усъвършенствания в силовата гама, дизайна, софтуерните системи за ръководство и сигурност, интериора на кабината. 11 и 13-литровият двигател са с нараснали мощ и въртящ момент, по-нисък разход на гориво и повишена успеваемост – приблизително намаление от 7% за цялата гама камиони на DAF.

Призът “Ван на годината 2018 ” е за новата лекотоварна серия на IVECO – Daily Blue Power с избор сред 2,3-литров мотор Евро 6, 3-литров мотор на компресиран природен газ CNG, смесен за пръв път с 8-степенна предавателна кутия Hi-Matic и обновена и усъвършенствана версия на електрическата вариация на вана.

За “Пикап на 2018 ” за втора поредна година бе определен Volkswagen Amarok, само че този път с 3-литров двигател V6, осемстепенна предавателна кутия.

Наградата “Автобус на годината 2018 ” отиде при модела Irizar i8 Integral, флагман на гамата на испанската марка. Изключителен дизайн, комфорт, качество на материалите, изработката и сглобката, сигурност, стабилност, динамичност, успеваемост и перфектно пътно държание са качествата впечатлили журито. Става дума за автобус със самоносеща структура, който се предлага с мотори на DAF и автоматизирана предавателна кутия на ZF.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР