За пръв път 13 български филма станаха част от каталога

...
За пръв път 13 български филма станаха част от каталога
Коментари Харесай

За пръв път 13 български филма са в Netflix

За пръв път 13 български кино лентата станаха част от каталога на Netflix - Европа, и могат да се гледат от всеки клиент на континента. Те не са  най-хубавите, нито най-новите, само че са част от сделката на продуцентската къща Консепт Студио, специализираща в разпространетнието на българско наличие за интернационалния пазар, със стрийминг колоса.

Сред филмите са " Дзифт " - ретро соц/нео ноарът на Явор Гърдев, сантименталната комедия " Love.Net " и " Вездесъщият " (и двата на Илиян Джевелеков), " Подслон " на Драгомир Шолев, " Обърната елха " на реж. Васил Живков и Иван Черкелов, " Докато Ая спеше " на (вече покойния) Цветодар Марков, фамилната комедия " Смарт Коледа ", " Маймуна " на Димитър Коцев-Шошо, както и един от по-слабите филми на Иглика Трифонова - " Асансьор за пациенти ". " Всичко, което тя написа " на Ники Илиев и " Шибил " - самодейната екранизация на дебютанта Никола Бозаджиев, също са попаднали в пакета от 13 заглавия. Сред тях има и документални филми, като " Калин и тима на пандиза " на реж. Петко Гюлчев и " Животът е безконечен танц " на Андре Шандел.

Консепт Студио подписва сполучливи покупко-продажби с огромни платформи от 2017 година, и сега приготвя втори пакет филми за Нетфликс.

Първите три кино лентата - " Калин и тима на пандиза ", " Маймуна "  и " Обърната елха " са налични още от през днешния ден със надписи на всички европейски езици, а останалите 10 ще се появяват в стрийминг платформата в идващите седмици и месеци. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР