За повечето мъже жените около 30-те са по-интересни от младите

...
За повечето мъже жените около 30-те са по-интересни от младите
Коментари Харесай

С какво една жена на 30 привлича мъжете

За множеството мъже дамите към 30-те са по-интересни от младите девойки, с които може да изкарат една нощ, само че нищо повече.

Широко възприето мислене е, че красотата е субективна и в действителност е скрита в очите на наблюдаващия (Beauty is in the eyes of beholder). Въпреки че има доста истина в тези думи, хубостта също следва избрана конвенционалност. Това е външността, която множеството мъже биха възприели като красива или мислят за красива. Най-важното нещо, което следва да отчетем е, че такива мисли не постоянно са повърхностни. Съществуват неща, като хубав разум и красиво сърце и те са в доста по-голяма степен значими при една сериозна любовна връзка . Да, физическата хубост не може да продължи постоянно и осъзнаването на вътрешната хубост е това, което прави връзката да се развива добре във времето.

Ако има някаква истина в поговорката, че противоположностите се притеглят значи е повече от естествено мъжът да се усеща притеглен от една жена. Съществуват значими и обилни разлики – физически, физиологически и душевен – сред мъжете и дамите.

Жените са известни с владеене на избрана аура на мистерии и мистичност към тях и това е, което ги прави още по-привлекателни за противоположния пол. Вземете да вземем за пример загадъчната усмивка на безсмъртната Мона Лиза на Леонардо да Винчи, която е заинтригувала милиони хора през годините. Друга фигура в историята, известна с нейната хубост, е великата кралица на Древен Египет – Клеопатра. Нейната именита хубост е завъртяла главите на доста велики императори на Древен Рим. Въпреки че на същинската същина на нейната хубост се гледа по-критично в днешни времена, има може би повече от зрънце истина в това, че тя в действителност е била изключителна жена със забележителна хубост.

Ето и няколко качества с които една жена на 30 се отличава от останалите дами:

1. Нейната въздържаност

На такава жена изцяло може да доверите всякаква загадка. Тя ще я пази, с цел да не загуби доверието ви, което доста цени. А за неприятните истории, в които е взела участие самата тя, сигурно няма да разправя наляво-на дясно. Дори и единствено от възприятие за самозапазване.

2.Житейски опит

Тя към този момент е видяла задоволително и може да опише доста неща.
Придобитият полов опит я прави превъзходна държанка, която не се тормози да си каже какво й харесва. В същото време знае, че не всеки мъж може да бъде супермен в леглото и тя е снизходителна.

3.Нейната самостоятелност

Зрялата жена е минала етапа, когато виждаш във всеки мъж евентуален брачен партньор или ухажор.
Този, който я предложения някъде или прекара с нея няколко вечери, може да го направи, без да се притеснява, че ще му увисне на врата.

4. Вниманието

Нейното внимание и добрина
Младите девойки се интересуват единствено от себе си.
Една жена на 30 години е подготвена да се отнесе с внимание към потребностите на мъжа. Впрочем, в случай че те са съвместими с нейните потребности и стремежи.

5. Нейната надеждност

Това качество я прави същинско богатство на първо място в очите на нейните началници. Тези дами се славят с по-слаба схватливост към заболявания и психически проблеми.
В търсенето на работа се оправят по-добре от младите или по-възрастните дами.
Те сполучливо съчетават фамилните и служебните си отговорности.

източник: zajenata.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР