За посещенията на различни политици от всички цветове на спектъра

...
За посещенията на различни политици от всички цветове на спектъра
Коментари Харесай

Трактора – любовник на Надежда Михайлова, щял да я прави първата жена – президент

За визитите на разнообразни политици от всички цветове на спектъра в базата на Октопода – басейна „ Спартак “, откъдето Алексей Петров управляваше империята си, се носят безчет клюки. Безспорно най-пикантна обаче е историята за бижуто на Съюз на демократичните сили и някогашен външен министър Надежда Михайлова, която съгласно злите езици пада в плен на чара на някогашния командос и започва мимолетна любовна спекулация с него.

Според старите лъвове от политиката, докосвали се до аферата, всичко започва, когато Хубавото Наде се записва да тренира таекуон до при Трактора. В фон на секс сцените сред дамата се трансформира басейнът „ Спартак “. Говори се обаче, че хитрият Алексей даже имал видеозаписи от креватните си осъществявания с Надка, с които я държал в шах с години.

Узнал, че има подобен запис с жена му, първият брачен партньор на Надежда – Камен Михайлов, поискал да приключи брака с нея, който и без друго двамата определяха хладно като „ коалиция на правилото на основа “.

Надка много хващаше окото преди години. Трактора – не чак толкоз

Верен на правилото си постоянно да урежда любовниците си с високи постове, както направи с дългогодишното си гадже Ива Павлова, акционер в десетки компании, Трактора не не запомнил Надето.

Главният обвинен по делото „ Октопод ”  ходатайствал Надежда Михайлова-Нейнски да бъде претендент за президент на Съюз на демократичните сили и ДСБ на изборите през 2011 година

Схемата за напън била чисто ченгеджийска – шефът на предизборния щаб на Съюз на демократичните сили Борис Марков бил поканен на среща от Михаил Михайлов, някогашен началник на пресцентъра в кабинета „ Костов ” и някогашен сътрудник на Шесто ръководство на Държавна сигурност. Разговорът трябвало да се състои в ресторант на столичната ул. „ Славянска ”. Когато влезнал в заведението, Марков се озовал очи в очи с Алексей Петров, прочут още като Трактора. Той седял самичък на маса и пушел пура. В цялото заведение нямало нито един различен клиент.

„ Надежда е претендентът за президент на Съюз на демократичните сили, нали?! ”, попитал Трактора. Марков обяснил, че решението не е еднолично и че Нейнски е един от претендентите. Било му показано ясно обаче, че точно Надежда би трябвало да е този претендент.

Още същият ден Борис Марков уведомил водача на „ сините ” Мартин Димитров за проведения капан и натиска в поддръжка на Надежда Неински. Провел се диалог сред управлението на Съюз на демократичните сили, след което хубавицата към този момент не била измежду главните претенденти.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР