За поредното опасно селфи на недовършения строеж в района на

...
За поредното опасно селфи на недовършения строеж в района на
Коментари Харесай

Дъщерята на Скалата чупи стойки на строеж заради опасно селфи!

За следващото рисково селфи на незавършения градеж в региона на Медицинска академия в София алармира фен на bTV. Половин година откакто 14-годишно момиче почина при рухване в асансьорната шахта, достъпът на деца до рисковата постройка към момента не е стеснен. Офисът на Добромир е тъкмо против незавършения градеж и той постоянно вижда деца там. Последният случай е от преди дни. 
"Имам камера до мен и ми писна да не се взимат никакви ограничения и никой да не поема отговорност. Държавата да знае, че умират деца там и нищо да не се прави ", споделя той. Подава сигнал на 112, само че полицията идва със забавяне. "40 минути никаква реакция, те си продължиха горе с фотосесията - то бяха шпагати, челни стойки, какво ли не. Не става дума да ги арестуват, а да има предварителна защита на случай ", добави още Добромир.

Едно от девойките е дъщерята на фитнес инструктора Кирил Вълчев. Във "Фейсбук " 15-годишната Нина разгласява фотография от ръба на високия градеж.

"Дъщеря ми е шампионка по скокове във вода, скача от 10 метра, печели неведнъж това съревнование и тренира акробатика. Това премеждие, което вие сте видели, е просто лека заигравка. Освен това, аз мястото съм го ревизирал преди да се качи тя ", сподели татко й Кирил Вълчев-Скалата.

"Реално, където споделят, че съм на ръба, аз не съм на ръба, тъй като изпод е другият етаж и, в случай че падна, действително падам на другия етаж. Разбрах след това, откакто видях клипа, че е идвала полиция. Нито съм схванала, нито съм се качила, нито съм видяла от горната страна патрулката, нищо ", изясни Нина Вълчева.

Строежът, благосъстоятелност на здравното министерство, се пази с телена ограда и охранител. Пред екипа ни пазачите неколкократно са споделяли, че без видеонаблюдение и по-сериозна защита са безсилни да спрат младежите, които търсят адреналин.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР