За поредно лято морския клуб HaciendaBeach в Лозенец направи истинска

...
За поредно лято морския клуб HaciendaBeach в Лозенец направи истинска
Коментари Харесай

Световни диджеи дават старт на лятото в Hacienda Beach

За следващо лято морския клуб HaciendaBeach в Лозенец направи същинска гражданска война в нощния живот у нас. Стартът на 12-ия празненство сезон беше даден през уикенда с извънредни диджей празненства в компанията на MR.K, DIMOBG, Silver, Vasquez и MCKamen.

 

И тази година в центъра на събитията в Hacienda ще са усмихнатите хора, които имат харизмата да бъдат себе си, харесват и обичат, забавляват се, танцуват и посрещат изгревите дружно.

 

Партитата в Hacienda Beach не престават и през уикенда 19-20 май, когато в клуба ще пускат DJDoncho и MR.K. На 3 юни край дребния плаж ще дебаркира световноизвестния диджей JoeDiem, който идва в Лозенец непосредствено от горещо празненство в Барселона.

 

Резидентът на Cavo Paradiso в Миконос DJFreespirit пък ще даде старт на лятото на 17 юни. Сотирис Фелонис, както е същинското име на актьора, се е трансформирал в синоним на празненство културата за феновете на електронната музика по целия свят. Вече над 15 години той е един от най-влиятелните актьори, чиято диджейска кариера го изстрелва на челните места в редица международни ранглисти. Неговото творчество е въодушевено от имена като Laurent Garnier, Danny Tenaglia и Chus & Ceballos.

 

Второто издание на фестивала „ Джазче “ ще се организира от 23 до 25 юни, 2023г. „ Любовта ни към джаза, изкуството и морето, роди концепцията за основаването на „ Джазче “ - единственият морски, джаз фестивал.

 

Уникалното в концепцията му е неговият специфичен фокус върху развиването на младите гении в региона на поп и джаз пеенето “, споделиха за медиите неговите продуценти и уредници Димитър Тодоранов и Ханес Перфлер, притежател на Giardino Mare Lozenets.

 

„ Джазче “ сeорганизира сподкрепата и на Община Царево. Хедлайнери на второто издание ще бъде най-известния български контрабасист Димитър Карамфилов, BrazzViliDj  и Велека Цанкова. Основната сцена ще бъде построена на основната улица на село Лозенец, която още веднъж ще бъде затворена за транспортни средства.

 

Джаз ще се слуша и на Централния плаж в бар Gipsy, който ще е хазаин на  джаз сесии в компанията на DJMR.K.  Посетителите на феста ще могат да се насладят и на джаз концерта на Велека Цанкова в Giardino Mare Lozenets на 25 юни. За втора година фестивала ще посрещне на своята сцена и млади гении от Музикалната академия.

 

Следете и профилите на Hacienda  Beach в обществените мрежи:

 

Фейсбук:https://www.facebook.com/haciendabeach/

Instagram: haciendabeachlozenets

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР