За поредна вечер звездите, които пристигат в Кан, за да

...
За поредна вечер звездите, които пристигат в Кан, за да
Коментари Харесай

10 елегантни тоалета извън червения килим в Кан

За поредна вечер звездите, които идват в Кан, с цел да станат част от филмовия фестивал, демонстрират доста изискани рокли, от време на време обсипани с пайети, камъни и даже пера. Някои даже изненадаха с забавни трансформации, изключително Хелън Мирън и нейната синя коса. Но в случай че проследим дамите още от идването им на летището в Ница, през фоайетата на хотелите до по този начин наречените photocalls денем, можем да се насладим на не по-малко вдъхновяващи тоалети, които надалеч по-лесно можем да пресъздадем и ние.

Ел Фанинг, да вземем за пример, ни сподели, че комбинацията от необятен панталон, свободна риза и чехли може да наподобява много стилно. В сходен тоалет със свободен контур и още веднъж с наличието на райе се появи и изключителната Кейт Бланшет, като тя въпреки всичко беше подчертала талията си с колан, което е целесъобразно, в случай че търсим повече женственост.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Catwalk by L. (@catwalkbyl)

Продължаваме тематиката с необятните панталони и с два от тоалетите, с които се появи в Кан Кейти Холмс, която още веднъж залага на типичен нещата като обикновен тишърт и костюм в неутрални тонове.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Just Jared (@justjared)

В доста грациозен костюм в пастелно жълто видяхме и Кат Греъм, която затвърждава наклонността за малко по-цветните костюми, които можем да носим напролет.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от The Famous Word (@fashion_celebrity_insta)

Ако би трябвало да приказваме за по този начин наречения airport chic, то Лена Махфуф ни дава прегледен образец по какъв начин може да изглеждаме комфортно, само че стилно даже и по време на път.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Iggy’s Board (@iggy_s_board)

Колко елегантни могат да бъдат късите гащеризони пък показва красивата Синди Бруна.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Vogue Australia (@vogueaustralia)

А за какво късите дънкови къси панталони са must have и за това лято ни сподели Марион Котияр с цялостната си визия на Chanel. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Tongni Che (@niiiiiniic)

 
Най-бляскавите тоалети от откриващата вечер на фестивала в Кан

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР