За поредна година студентите от IV-ти курс специалност Медицина“ ще

...
За поредна година студентите от IV-ти курс специалност Медицина“ ще
Коментари Харесай

Започна записването за обучение по „Морска медицина“ в МУ – Варна

За поредна година студентите от IV-ти курс компетентност „ Медицина “ ще имат опцията да се образоват в свободноизбираемата дисциплинираност „ Морска медицина “, оповестяват от МУ – Варна. Желаещите могат да подадат заявки посредством осведомителната система Web-Student.

По време на курса се учат разнообразни аспекти на морската медицина, измежду които са корабна и водолазна медицина, хипербарна оксигенотерапия, отравяния от морски жители и други Студентите имат опцията да се включат в университетски разработки, да разгласяват получените резултати и да вземат участие в научните и просветителните сесии на фестивала на МУ – Варна „ Море и здраве “. Практическите занятия на свободноизбираемата дисциплинираност се организират взаимно с БЧК, ВВМУ „ Н. Й. Вапцаров “ и МБАЛ – Варна към ВМА.

С добитите познания студентите могат сполучливо да се оправят със характерните провокации на лечебно-диагностичния и експертен развой, обвързван с морските специалности и пребиваването на индивида в морска среда.

МУ – Варна е единственото висше образователно заведение в България, което организира свободноизбираемия курс в Катедрата по медицина на бедствените обстановки и морска медицина. Ръководител на образованието е дългогодишният морски инструктор и учител в Университета проф. доктор Димитър Ставрев.

За повече информация: ; тел. 0883503099. 
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР