За поредна година структурата на ЖГЕРБ-Пловдив област чества на Княжество

...
За поредна година структурата на ЖГЕРБ-Пловдив област чества на Княжество
Коментари Харесай

Протоколът на Радев отрича да е изхвърлил венец, поставен от жените от ГЕРБ-Пловдив в Първенец

За поредна година структурата на ЖГЕРБ-Пловдив област празнува на Княжество България с Източна Румелия в село Първенец, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.
В знак на благодарност дамите от ГЕРБ, дружно с регионалния началник на ЖГЕРБ-Пловдив област Евелина Апостолова и общинския началник на ЖГЕРБ в Родопи Росица Войводова, сервираха венец пред паметната плоча в хана на Тома Кацигра, където през юли-август 1885 година БТЦРК, отпред със Захари Стоянов, взема решение за оповестяване на Съединението сред Княжество България и Източна Румелия.
 Румен Радев: Политическата класа да осмисли своята отговорност Румен Радев: Политическата класа да осмисли своята отговорност
" Историческата поука от този празник е, че смяната към по-добро е допустима, когато сме единни в отстояването на свободата, обективен...

За страдание, навръх празничния ден протоколът на взема решение да изхвърли венеца, който към този момент е подложен там, с цел да постави първи той своите цветя. " Грозна и неуважителна проява с една единствена цел - " да не пречим " на Радев. За подред път този, който би трябвало да сплоти в деня на Съединението - разедини хората ", разясняват от ГЕРБ-Пловдив област.
От прессекретариата на президента обаче отхвърлиха изрично да са извърляли венеца. " Твърдението на Политическа партия ГЕРБ, че протоколът на президента е изхвърлил венец, подложен от тяхна партийна конструкция по случай Съединението на Княжество България и Източна Румелия в село Първенец, изрично не дава отговор на истината. Разпространяването на сходна неистина е недостойна демонстрация на партията в Деня на национално единство ", се споделя в публично известие до медиите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР