Руският министър на отбраната Андрей Белоусов каза, че в четвъртък

...
Руският министър на отбраната Андрей Белоусов каза, че в четвъртък
Коментари Харесай

Белоусов твърди, че Русия свалила 10 ракети ATACMS и спасила Кримския мост

Руският министър на защитата Андрей Белоусов сподели, че в четвъртък украинските военни са се пробвали да нападат Кримския мост с 10 оперативно-тактически ракети ATACMS, само че всички те са били свалени , цитира думите му Би Би Си.

По време на среща на Съвета на министрите на защитата на Организацията на контракта за групова сигурност (ОДКС) в Алмати Белоусов сподели, че това е " най-масираната офанзива ". " Всички ракети бяха свалени. В резултат на това бяха избавени стотици животи ", сподели Белоусов (цитиран от ТАСС).

През нощта на 30 май съветски източници в анексирания Крим оповестиха за. Те настояват, че два ферибота, пътен и железопътен, са били развалени от парчета от свалени ракети и че няма жертви измежду моряци или цивилни.

Тогава съветското министерство на защитата заяви, че през нощта над Азовско море са били свалени осем американски оперативно-тактически ракети ATACMS. Министерството не написа за офанзивата на фериботния комплекс.

Украинският общоприет щаб в петък сутринта заяви, че украинските въоръжени сили са " извели от строя фериботите на Керченския фериботен пункт " в анексирания Крим, които са плавали към пристанището на Кавказ.
 Украйна порази с ракети
Украйна порази с ракети " Нептун " съветски петролни терминали край пристанище Кавказ

Украинските сили са извадили от строя фериботите на Керченския фериботен пункт
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР