За поредна година козметична компания Christian of Roma Group беше

...
За поредна година козметична компания Christian of Roma Group беше
Коментари Харесай

Стилисти от Пловдив преобразиха звезди за музикалното събитие на годината

За поредна година козметична компания Christian of Roma Group беше сътрудник на звездния концерт на Годишните музикални награди на БГ радио.

Екипът на Christian of Roma Academy се погрижи за косите на участниците и известните персони, които връчиха награди на звездите. На терен бяха стилистите Антоан Андерсън, Ваня Тодорова, Емилия Балталиева, Кремена Ангелова, Нина Ракова.



Зрителите на най-вълнуващото и предстоящо музикално събитие в България видяха за първи път онлайн бъдещите шлагери за 2022 година.

Любо Киров е огромният победител на вечерта. Един от най-големите български актьори взе три оценки на церемонията, която се организира в петък вечерта в Пловдив.

„ Целуни ме “ беше отличена за БГ Песен и за БГ Текст, чийто създател е Любо Киров. В категорията БГ Комбинацията статуетката още веднъж отиде при изпълнителя за песента „ Където няма време “, в която си партнира със Станислав Сланев-Стенли и Христо Мутафчиев.

Наградите идват в една извънредно мощна креативна година за Любо Киров. През април той издаде дълго чакания от всички почитатели нов албум „ Целуни ме “. Именно на представянето му в София музикантът направи и премиерата на видеото към песента „ Усеща се мощ “ с фрагменти от знаковия му концерт в зала „ Арена Армеец “, който беше на 26 октомври предходната година.

Преди по-малко от месец, на 22 май, пък Любо Киров излезе на сцената в именитата лондонска зала Troxy за величествен концерт на международно равнище и първи с сходен мащаб за него.

В идващите месеци Любо Киров ще направи турне в страната, с цел да показа новия си албум. Лятото почитателите ще могат да се насладят на музиката му навън във Варна - на 21 юли, в Бургас – 3 август и в Пловдив – 9 август. Всичко ще приключи с огромен концерт в зала 1 на НДК на 4 ноември.

Любо Киров е един от най-големите български музикални актьори, само че той събира в себе си и доста други гении. Автор е на текстовете на десетки песни за други реализатори, трансформирали се в шлагери. Той е композитор, инструменталист, художник и продуцент. Носител е на редица награди - за най-хубав реализатор, за най-хубава ария, за музика, за най-продаван албум и други Любо Киров влиза и в класацията на Forbes България, като една от 70-те най-влиятелни персони в страната. Концертите и клубните му участия остават в сърцата на публиката с неповторимата си атмосфера онлайн. Той е и наставник във втори следващ сезон на „ Гласът на България “.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР