За поредна година Български лекарски съюз (БЛС) ще подпомогне финансово

...
За поредна година Български лекарски съюз (БЛС) ще подпомогне финансово
Коментари Харесай

БЛС ще подпомогне финансово бъдещи и млади лекари

За поредна година Български лекарски съюз (БЛС) ще подкрепи финансово бъдещи и млади лекари, специализанти и докторанти до 35 години за присъединяване в национални и интернационалните научни конгреси, както и техни научно-изследователски планове, оповестиха от БЛС.

Целогодишно продължава подпомагането и на студенти, учещи специалността „ Медицина “ в България и техни организации, които организират медицински мероприятия.

Ежемесечното подкрепяне със стипендии на студенти от 5-ти и 6-ти курс, компетентност „ Медицина “, е за интервал от 9 месеца за цялата 2022-2023-та образователна година. От класираните стипендианти се чака разпоредителност, интензивно присъединяване в разнообразни акции на БЛС, ангажираност към активността на Съсловната организация.

Изискванията към студентите по компетентност „ Медицина “ от 5-и и 6-и курс, които аплайват за стипендия може да намерите на уеб страницата на Български лекарски съюз. Срокът за подаване на документи е до 20 март.

През цялата година остава отворена опцията за финансиране на научно-изследователски планове и участия в научни конгреси на млади лекари до 35 години, специализанти, които не са приключили своята специализация, докторанти (редовни или на независима подготовка).

Освен това, студентите по медицина и в границите на тазгодишната акция ще могат да разчитат на финансова поддръжка при организирането и провеждането на медицински мероприятия: конгреси, конгреси и други.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР