За пореден път се видя, че това Народно събрание е

...
За пореден път се видя, че това Народно събрание е
Коментари Харесай

БСП оправдаха липсата на депутати в залата с Борисов

За следващ път се видя, че това Народно заседание е изпразнено от наличие. Позиция на Борисов е - че да се обезпечи кворум за работата на Народното събрание е отговорност на ръководещото болшинство. Но ГЕРБ не съумяха да се съберат, с цел да проработи Народно събрание. Това съобщи секретарят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Филип Попов след проваленият опит за обезпечаване на кворум за работа на Народното събрание и разпускането на депутатите.

Той акцентира, че в залата е имало народни представители от всички парламентарни групи, само че е очевидно- ГЕРБ и Обединени патриоти не могат да обезпечат болшинство за работа на Народното събрание. Социалистът напомни, че на 17.07.2014г. Бойко Борисов декларира: „ Аз ще дойда в Народното събрание, с цел да създадем кворум и да гласуваме оставките на държавното управление на Орешарски “.

Той акцентира, че в този момент нещата стоят по същия метод. „ Българска социалистическа партия за България “ е при хората и в Народното събрание, само че обвързване на ръководещите е да си обезпечат кворума. За нас този парламент е изпразнен от наличие. Ние сме тук, работим по значимите законопроекти, по бюджета, само че всеки да си поема отговорностите и отговорността. Да бъдат по този начин общителни, да си обезпечат кворума, с цел да работи Народно събрание “, съобщи Филип Попов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР